Onervaren U10 verliest nipt van JRC Boxtel

Zaterdag stond voor U10 de uitwedstrijd tegen JRC Boxtel op het programma. Drie vaste basisspelers konden niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn en dus werden nieuwkomers Gijs Dekkers en Sem Bevers in de selectie opgenomen.

De eerste twee periodes was het spel nog wat onwennig aan Lieshoutse zijde, maar vanaf de derde periode begon het te lopen. Piet Heijnsbergen nam veel rebounds voor zijn rekening en Mayke Rooijakkers wist de verdediging meerdere keren op snelheid te verrassen. Met 14 punten werd zij topscorer van de wedstrijd. Met een driepunter en een lay-up van Tijmen van den Broek in de laatste seconden van de wedstrijd wist Lieshout terug te komen tot één punt. Helaas bleef er te weinig tijd over om de winst nog binnen te halen.

Een sportieve en spannende wedstrijd, waarna de spelers met opgeheven hoofd het veld konden verlaten met een stand van 30-29.