Na 3 jaar is het All Star Weekend weer terug! In het weekend van 9 en 10 mei 2020 zal de 13e editie van het BC Lieshout All Star Weekend plaatsvinden in sporthal de Klumper te Lieshout. Het weekend zal bestaan uit de verschillende onderdelen. Daarnaast is er een feestavond dat zal plaatsvinden in de kantine van de sporthal.

Voor de individuele onderdelen kun je je opgeven tijdens het All Star Weekend. Voor het 3 Tegen 3 Toernooi en het Vriendjes & Vriendinnetjes Toernooi kun je je via het bijgeleverde inschrijfformulier aanmelden. Ook voor de BBQ kun je je opgeven door middel van het aanmeldformulier. Onderaan de pagina kan je het aanmeldformulier downloaden.

De deelnemers van de All Star Teams worden gekozen via het stembiljet. Laat je stem gelden! Kruis op het stembiljet per team 3 spelers aan die volgens jou in een All Star Team zouden moeten spelen. Stop het inschrijfformulier en het stembiljet uiterlijk op zaterdag 14 Maart in de oranje brievenbus in de gang van sporthal de Klumper. Inleveren kan eventueel ook op Servaasstraat 19 in Lieshout of op Oranjelaan 31 in beek en donk.

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij Harm Steegs Tel: 0623103379 of op allstarweekend@bclieshout.nl

Tot 9 & 10 Mei,

Anke Rijpkema, Anne van Vegel, Mark Pennings en Harm Steegs