Zaterdag speelde Heren 1 in Bakel tegen kampioenskandidaat Yellow Sox. Met slecht 6 spelers, waaronder oudgediende Jaap van den Broek reisde Lieshout af naar Bakel. Op voorhand dus al een zware wedstrijd, maar Lieshout was niet van plan zich naar de slachtbank te laten leiden.

Halverwege het eerste kwart leek Yellow Sox al aan een voorsprong te werken, maar door compacte defense, enkele sterke rebounds en snelle breaks, met Bob van Kemenade wist Lieshout met slechts 2 punten achterstand (20-18) de tweede periode in te gaan.

Yellow Sox bleef moeite houden met de verdediging van Lieshout en de gasten roken een kans. In het tweede kwart werd brutaal een voorsprong genomen en gingen de teams met een stand van 29-33 de rust in. In het derde kwart bouwde Lieshout de voorsprong verder uit naar 7 punten, maar Yellow Sox het kwart tot een verschil van 4 punten af te sluiten.

Het vierde kwart kon alle kanten op, al begon de vermoeidheid en foutenlast bij Lieshout parten te spelen. Al vrij snel in het vierde kwart moest Jaap van den Broek met 5 fouten plaatsnemen op de bank. Enkele minuten later kreeg ook Tim Vervoort zijn 5e fout. Lieshout bleef met 4 spelers over en probeerde met een 4 mans zone verdediging de Bakelnaren te ontwrichten, maar de pijp was leeg. Aanvallende wilde de ballen niet meer vallen en Yellow Sox liep uit naar een 68-59 overwinning.