Zondag speelde U10 in Gennep, een bekende uit de eerste seizoenshelft. Wegens ziekte kon balveroveraar Quando Kanters helaas niet meedoen aan de wedstrijd, dus wist de rest van het team dat het verdedigend aan de bak moest. Deze boodschap was duidelijk overgekomen, want er werd door alle spelers op ballen gedoken en de tegenstander werd geen moment uit het oog verloren.

De eerste periode ging vrij gelijk op qua scoren, maar door goed verdedigend werk van alle spelers en sterke scores van Skye van der Linden onder het bord werd voor rust een gat van 9 punten geslagen. 

Ook in de tweede helft bleef Lieshout gemakkelijk scoren. Bij balinnames wist Piet Heijnsbergen moeiteloos de vrije mensen te vinden wat in veel snelle layups resulteerde. Ook de scorende spelers van de tegenpartij werden goed op de huid gezeten door de Lieshoutenaren. Het verschil liep echter niet verder op. In de 7e periode wist Gennep Cougars zelfs nog in te lopen tot 6 punten, maar door enkele snelle scores en een driepunter van Tijmen van den Broek werd de voorsprong van 9 punten weer hersteld. Een van de betere wedstrijden van het team!