Sinds enkele jaren heeft Basketball Club Lieshout een Dames Recreanten team die wekelijks trainen. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Heb jij nog nooit gebasketbald, maar wil je het wel eens proberen? Of heb je wel ervaring met basketbal en wil je dit weer eens oppakken? Je bent hoe dan ook welkom om eens mee te draaien. Het team is een mix van doorgewinterde basketbalsters, oud korfbalsters en dames die op latere leeftijd de bal hebben opgepakt. Ze spelen elke dinsdag van 20.30 – 21.45 uur een potje basketbal met elkaar in Sporthal de Klumper in Lieshout. 

Af en toe worden vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd tegen een ander recreantenteam uit de regio. Hartstikke leuk! En natuurlijk ontbreekt het ook niet aan een teamuitje, “Want ook naast het veld raken wij ‘m wel!”, aldus de dames. Sluit gerust een keert aan! Aanmelden van tevoren is niet nodig.