Hallo Basketballers!

Het is alweer een tijdje geleden dat we met de club naar een wedstrijd zijn gaan kijken in de Eredivisie. Tijd om weer op pad te gaan!

Op zaterdag 11 april gaan we in Weert naar de wedstrijd kijken van Basketball Academie Limburg tegen Heroes uit Den Bosch!

Basketball Academie Limburg staat nu knap zesde in de Nederlandse basketbalcompetitie. Ze moeten dus tegen Heroes spelen die nu op de tweede plek staan! Uit vorige wedstrijden blijkt dat het een spannende wedstrijd zal worden, dus hier wil je bij zijn!

De wedstijd begint om 20:00 in Weert. We willen om half zeven verzamelen bij de sporthal en rond kwart voor zeven vertrekken richting Weert.
Er is een mogelijkheid om met de spelersbus van Basketball Academie Limburg te gaan maar daarvoor hebben we genoeg aanmeldingen nodig. Zorg er dus voor dat zoveel mogelijk mensen uit jouw team meegaan! Ook mensen van buiten onze vereniging zijn van harte welkom om mee te gaan.

Als we niet genoeg mensen kunnen regelen voor de bus zullen we gebruik moeten maken van eigen vervoer. We zoeken dan nog mensen die kunnen rijden naar Weert, dus geef bij het opgeven aan of je ook kunt rijden naar Weert!

De kosten zullen €12,50 worden, dit inclusief bus en entree. Betalen kan op de dag van de wedstrijd!

Je kunt je tot dinsdag 7 april aanmelden. Om je aan te melden kan je het formulier dat je gekregen hebt tijdens de trainingen in de oranje brievenbus in de sporthal doen of vul hieronder het formulier in!

Tot 11 april!