Blijf thuis sporten! Door Corona kunnen we helaas niet sporten in de sporthal. Maar met deze oefeningen kun je thuis blijven trainen! Heb jij tips, oefeningen of wil je laten zien hoe goed je bezig bent? Reageer dan hier op de website of stuur ons een berichtje op Instagram! Veel plezier!

Homecourt

Homecourt is een app die je helpt om je dribbelskills te oefenen! Zoals je hierboven ziet, super geschikt voor thuis! De app is alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. Check hier de website van Homecourt!

HomeCourt analyseert hoe je speelt – van je shots tot je dribbels en je bewegingen. Door NBA-ondersteunde instructies te integreren met boeiende, begeleide trainingen mogelijk gemaakt door AI, leer je nieuwe vaardigheden op een manier die minder aanvoelt als training en meer als een videogame. HomeCourt legt al uw activiteiten vast en geeft een volledig beeld van hoe u in de loop van de tijd verbetert. U kunt uw vaardigheden binnen uw gemeenschap of zelfs met de NBA delen via NBA Global Scout. Kijk hier verder..

Trainen met Coach Jaap