Beste Leden, Ouders en Verzorgers,

Zoals de meesten op de hoogte zijn heeft het kabinet vorige week groen licht gegeven om voor jeugd in de buitenlucht weer te gaan sporten, mits er aan de voorwaarden voldaan wordt.

We zijn plannen aan het maken om in de omgeving buiten op basketball veldjes enkele jeugd trainingen weer te gaan hervatten, weliswaar in aangepaste vorm en volgens de regels maar niet met minder enthousiasme en energie!

Omdat, vooral in deze tijd, het volledig vrijblijvend moet zijn voor iedereen zijn we in eerste instantie aan het inventariseren onder de trainers/coaches of er interesse is om de trainingen in aangepaste vorm in de buitenlucht te hervatten. Ook zijn we druk bezig aangepaste trainingen te maken zodat we ons volledig aan de regels kunnen houden.

Zodra we meer weten worden de desbetreffende leden, ouders en verzorgers door de trainer/coach benaderd of er interesse is om mee te doen.

Meer informatie volgt snel!

Bestuur

Basketball Club Lieshout