De afgelopen weken zijn het bestuur en trainers /coaches druk geweest met de indeling van de teams en trainingstijden voor het komende seizoen 2020/2021.

Voor de senioren zien de teams er nagenoeg hetzelfde uit, maar vooral bij de jeugdteams zijn er, zoals elk jaar, verschuivingen door jeugd die doorstroomt en nieuwe jeugdleden. Jaarlijks een uitdagende puzzel, maar met input van trainers en coaches hebben we ook dit jaar de puzzel weer kunnen leggen. 

Maak kennis met onze nieuwe (assistent) trainers/coaches

Met een toenemend aantal jeugdleden hebben we de afgelopen periode ook gezocht naar nieuwe vrijwilligers om onze jeugdteams te begeleiden. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we Corné Habraken als trainer/coach van Gemengd Onder 10, Roy Orbon als assistent bij Jongens Onder 16 en Niels van Melis als trainer/coach van Vrouwen Onder 18 mogen toevoegen aan ons trainers en coaches bestand!

Trainingstijden 2020/2021

In de afbeelding hierboven zie je de trainingstijden voor het komende seizoen. De belangrijkste wijzigingen zijn dat we komend seizoen 2 teams in de klasse U12 hebben. Onder 14 is van 2 naar 1 team gegaan, omdat een deel doorstroomt naar U16. Daarnaast zijn de meiden uit het voormalige U14 team toegevoegd aan Vrouwen U18. De trainers/coaches zijn ervan overtuigd dat deze meiden dit niveau aan kunnen. Omdat we helaas niet meer kunnen beschikken over de inzet van Joost van de Born als trainer van Heren U20, is ervoor gekozen om de training in de week van dit team te combineren met Heren 1. Zo kunnen de jongens ervaring op doen van het niveau wanneer ze op senioren niveau gaan spelen en kunnen spelers van Heren 1 ze de kneepjes van dat spel bijbrengen. Hiermee hopen we ook de stap naar de senioren te verkleinen. Met beide teams wordt dit aan het begin van het seizoen verder besproken,

Voor nu, nog even genieten van de vakantie en zien we iedereen weer fris aan de start van het nieuwe seizoen!