Werd vorige week nog met 30 punten verschil verloren van Yellow Sox in Bakel in de seizoensopener (71-41). Zaterdag wist U12-2 met 71-12 te winnen van JRC uit Boxtel. Dit ondanks de afwezigheid van enkele spelers en een aantal spelers met blessureleed op de bank. In de eerste periode wist Lieshout nog wat lastig tot scoren te komen, maar wist het de tegenstander goed van de eigen basket weg te houden. In de volgende periodes kwam Lieshout meer en meer in het ritme. Met fast breaks werd de tegenstander onder vuur genomen en liep de score al snel op.naar 25-2 bij rust. In de tweede helft werd het tempo nog wat opgeschroefd. Nog altijd werd voor elke bal gevochten. Door goed rebounden kwam Lieshout zowel onder eigen basket als onder de basket van JRC in balbezit,waardoor gescoord kon worden. Ook JRC beet van zich af en kon zo nu en dan een gaatje naar de basket vinden. Maar in deze wedstrijd was het krachtsverschil te groot voor de bezoekers om er een wedstrijd van te maken. Volgende week wacht een in Boxmeer een zwaardere tegenstander en is hopelijk iedereen aanwezig en fit om te spelen.