Iedereen is inmiddels in grote lijnen op de hoogte van de aangescherpte corona maatregelen. Helaas moeten we weer een stap terug doen in onze activiteiten om het coronavirus te onderdrukken. Graag informeren wij je over de keuzes die wij als club maken, binnen de richtlijnen van de Nederlandse Basketball Bond.

Jeugd tot 18 jaar blijft trainen
Trainingen voor leden onder 18 jaar gaan ongewijzigd door. Leden boven 18 jaar trainen tot nader bericht niet meer. Voor de komende vier weken zijn de competities stilgelegd voor alle leeftijden. Over twee weken bekijkt de Nederlandse Basketball Bond (NBB) of het daar bij blijft.

Lees hier het standpunt van de NBB.

Dank voor jullie begrip en medewerking
Wij maken nog graag een compliment voor de wijze waarop jullie de afgelopen maanden zijn omgegaan met de opgelegde regels. De adequate registratie in de Whatsapp groep door trainers, het thuisblijven van ouders (hoe jammer ook) en het meedenken met het inrichten en handhaven van de regels in de zaal door Marian.

Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via dit kanaal en de website. Heb je toch nog vragen richt je dan tot je trainer/coach.

Wij wensen iedereen het beste in deze periode van beperkingen en hopen jullie spoedig met goed nieuws te kunnen informeren.

Hartelijke groet,

Teun Hagelaar
Voorzitter Basketball Club Lieshout