In 2022 bestaat onze club 50 jaar! Dit heugelijke feit laten we niet ongemerkt voorbij gaan en dus wordt er al gewerkt aan diverse initiatieven om deze mijlpaal feestelijk te vieren. Dit vergt veel voorbereiding en dus kunnen we hiermee niet vroeg genoeg beginnen.

Jubileumboek 50 jaar Basketball Club Lieshout

Een van de initiatieven is het uitgeven van een jubileumboek en hiervoor kunnen we alle hulp gebruiken. We zijn op zoek naar mooie verhalen, anekdotes, herinneringen, hoogte- en dieptepunten. Heb jij een herinneringen die de in de clubgeschiedenis niet vergeten mogen worden, of staan er schoendozen vol knipsels en foto’s op zolder? Laat ons dat dan weten via het volgende korte formulier.

In het formulier geef je een korte beschrijving van één of meerdere herinneringen. Daarna nemen we graag contact met je op om jouw verhaal verder te bespreken. Mocht je zelf een rol willen hebben in het samenstellen van het jubileumboek, dan kun je dat ook in het formulier aangeven.