Deze week zouden de laatste trainingen van het jaar 2020 zijn. Helaas is afgelopen maandag tijdens de toespraak van de minister-president duidelijk geworden dat we opnieuw alle activiteiten per direct moeten stoppen tot in het nieuwe jaar. Jammer, maar heel begrijpelijk gezien de risico’s.

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een goed en gezond 2021, ondanks alle maatregelen. Hopelijk kunnen we de trainingen en wedstrijden in het nieuwe jaar snel weer hervatten. Maar dat moeten we nog even afwachten.

Het jaar 2021 staat niet alleen in het teken van het nieuwe seizoen, maar ook van de voorbereidingen voor ons 50-jarige jubileum in 2022. Dat klinkt ver weg, maar een jaar vliegt zo voorbij. Voor dit jubileum is al een logo ontworpen. We danken Gertjan van der Putten hiervoor en onthullen hierbij met trots het jubileumlogo!

BC Lieshout 50 jaar logo

Zo komt iedereen toch alvast in de feeststemming. We zijn benieuwd naar wat jullie van het logo vinden. Geef je reactie onder aan deze pagina.

Wij kijken nu al uit naar dit feestelijke jaar, maar hopen ook in 2021 leuke momenten met elkaar te mogen vieren.

Blijf fit en gezond en graag tot ziens in 2021!