Op 29 maart start de campagnemaand van Fonds Gehandicaptensport. Tijdens deze periode zet het fonds sporters met een handicap in de spotlights. Want sport is voor iedereen, met en zonder handicap. Niemand mag buiten spel staan.

Via het Fonds Gehandicaptensport ontvangt ons G-team steun om bijvoorbeeld de organisatie van toernooien of sportdagen, sport- en spelmaterialen of andere noodzakelijkheden om gehandicaptensport mogelijk te maken. Het Fonds Gehandicaptensport is op zijn beurt weer afhankelijk van sponsoren om hierin te kunnen voorzien. Daarom doen we graag een beroep op onze leden voor de collectie van het Fonds Gehandicaptensport. Van de donaties gaat 50% naar onze eigen club! Via de website van Fonds Gehandicaptensport of met onderstaande QR-code kun je doneren aan dit goede doel.

Stuur de QR code naar zoveel mogelijk mensen en laten we met z’n allen een leuk bedrag op halen voor onze club! Namens het G-team en de club alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage. Met jouw hulp maken het weer mogelijk is om met z’n allen leuke dingen te organiseren als dat weer toegestaan is.

Wij staan als één team achter de sporters met een handicap.

Begeleiders G-team 

Laarbeeks G-Basketball Toernooi