Hopelijk kan het aankomende seizoen in september weer onder normale omstandigheden starten. Voor enkele jeugdteams zoeken wij nog versterking voor het nieuwe seizoen. In de maand juni kunnen kinderen gratis meetrainen en ervaren hoe het is om zelf te basketballen.

Gemengd Onder 10 (6 tot 10 jaar)
Het team Gemengd Onder 10 is het jongste team in onze club. Dit team bestaat uit meisjes en jongens in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. Tijdens de trainingen ligt de nadruk op het ontwikkelen van balgevoel, uitleg van de basisregels van de sport en het allerbelangrijkste: spelplezier met elkaar. Gemengd Onder 10 traint op dinsdagavonden van 18.00 tot 19.00 uur.

Meisjes tussen 11 en 15 jaar
Bij de jeugd spelen de teams nog in een gemengde samenstelling, dus jongens en meisjes samen. In de leeftijd van 11 tot 15 jaar zijn meerdere meisjes actief, maar voor meer balans in de teams doen we speciaal een oproep voor nieuwe speelsters. Afhankelijk van jouw leeftijd train je mee met Gemengd Onder 12 of Gemengd Onder 14. Zo kun je je eerste ervaring opdoen met de sport basketball en je toekomstige teamgenoten alvast leren kennen.

Zien we jou bij onze trainingen?
Lijkt het je leuk om mee te komen trainen? Dan ben je de hele maand juni van harte welkom. Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden. Je ontvangt van ons dan zo snel mogelijk een bericht met informatie en trainingstijden.  

Ook voor kinderen en jongeren in andere leeftijden staat de deur van onze club natuurlijk open. Dus heb jij zin om mee te komen trainen? Meld je dan aan!