Vandaag, vrijdag 25 juni 2021, heeft BC Lieshout weer eens kunnen proeven aan een mini-LBBT. De afgelopen twee jaar heeft het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi helaas niet door kunnen gaan. Één van de leukste en zeker de grootste activiteit van het jaar wordt erg gemist.

Toen we onlangs gevraagd werden om onderdeel te mogen zijn van een ‘schoolreisje’ van de groepen 5 t/m 7 van de Sprankel hebben we die kans met beide handen beet gepakt. Voor onze vereniging zijn dit soort activiteiten de beste manier om onze mooie sport te laten zien aan de jeugd. Ook vandaag hebben we meer dan 130 kinderen een leuke kennis kunnen laten maken met basketball. We hebben veel enthousiasme, talent en sportiviteit gezien onder deze leuke groep kinderen.

Grote dank gaat uit naar de bijna 20 vrijwilligers van onze vereniging die geholpen hebben om deze dag tot een succes te maken! Hopelijk hebben we een aantal van deze kinderen kunnen overtuigen om nog eens een nadere kennis te maken met onze sport via proeftrainingen. Ze zijn in ieder geval van harte welkom! Aanmelden voor proeftrainingen kan via deze link.