Het basketball seizoen 2021/2022 gaat binnenkort weer beginnen. Na een bewogen jaar hopen we dit jaar een beter seizoen te hebben. Achter de schermen is hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.

Op maandag 6, dinsdag 7 en donderdag 9 september gaan de eerste trainingen van start. Onder aan dit bericht vind je het overzicht van de trainingen per team. Dit jaar hebben we vanwege de late schoolvakanties een korte voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste uitwedstrijden zullen plaatsvinden in het weekend van zaterdag 18 september en de eerste thuiswedstrijden op zaterdag 25 september.

Algemene ledenvergadering op 28 september
Op dinsdag 28 september staat de Algemene Ledenvergadering op het programma. Hierin neemt het bestuur je mee in de plannen voor dit seizoen en de aanloop naar het jubileumjaar vanaf januari. Kunnen we rekenen op jouw aanwezigheid?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
Blijf natuurlijk onze nieuwsbrief, Instagram en Facebook in de gaten houden voor het laatste nieuws! Download ook alvast de Basketball App van de NBB, hier kun je wedstrijdschema’s, standen en andere informatie over verenigingen bekijken.

Een heel sportief en gezond basketball seizoen toegewenst!