Hoi meiden en dames van Basketball Club Lieshout!  

Mijn naam is Floor Welten en ik speel bij Dames 1, hier bij Basketball Club Lieshout. Zoals sommige misschien wel gehoord hebben, organiseer ik samen met de Basketball Academy van Heroes Den Bosch een Girls Basketball Clinic! Een dag die helemaal in het teken staat van meiden en basketball! We willen alle meisjes een hele sportieve dag geven in de Maaspoort in Den Bosch, waar jullie tegen en met elkaar kunnen basketballen. De clinic is op woensdag 27 oktober!  

Omdat ik de clinic mee organiseer krijgen de meiden van Basketball Club Lieshout natuurlijk de primeur om als eerste te kunnen inschrijven! Basketball Club Lieshout is aangesloten bij het Brabant Basketbal Convenant van waaruit dit initiatief wordt gehouden!  

Het bestuur van Basketball Club Lieshout juicht jullie deelname toe en neemt daarom de helft van de kosten voor deelname op zich. Deelname aan de clinic kost normaliter €10.- maar voor jullie betaald de club de helft, waardoor je voor slechts €5.- mag deelnemen! Dat wil je toch niet missen?!
 

Tijd:  Van 10:00 tot en met 14:00 (incl. lunch) *  

Locatie:  De Maaspoort, Marathonloop 1, Den Bosch  

Kosten:  Voor jullie slechts €5.- (met dank aan het bestuur) 

 

Jij kunt je inschrijven door een mail te sturen naar floorwelten@badb.nl.  

Let op: de leeftijd voor deelname is vanaf 10 tot 22 jaar.  

Voor deelname is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 13 jaar. Dit geldt ook voor publiek. 

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jou in de Maaspoort te zien!  

Met sportieve groet, 

Floor Welten 

Basketball Club Lieshout 

Basketball Academy Den Bosch