Hallo allemaal,

Zoals jullie inmiddels misschien wel gehoord zullen hebben zijn wij bezig met het aanleggen van een volledig basketbalveld (met 2 baskets) in Lieshout. Hiervoor worden op zaterdag 20 november de eerste werkzaamheden uitgevoerd. Er wordt een heg uitgegraven die een klein stukje verder weer geplant zal worden. Later dit jaar, of begin volgend jaar zullen de werkzaamheden m.b.t. de aanleg van het veld zelf nog volgen.

Voor deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar helpende handjes, zowel de handjes van leden als van ouders zijn welkom. We zouden jullie die dag graag zien, dit kan de volledige dag zijn, maar dit kan net zo goed een dagdeel zijn.

Mocht je interesse hebben, geef dit dan aan bij je trainer of coach, deze kan je een link sturen om aan te sluiten in de whatsappgroep voor de vrijwilligers.

Hopelijk tot daar!

Met vriendelijke groet,
Rick van Venrooij