Afgelopen dinsdag zijn er weer nieuwe aangescherpte maatregelen aangekondigd door de overheid. Vanaf zaterdag 6 november is iedereen vanaf 18 jaar die de sporthal bezoekt verplicht om een coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen. Uiteraard nemen wij deze maatregel dan ook in acht.

Sporthal de Klumper is dus alleen te bezoeken met een geldige QR-code voor 2x vaccinatie, een bewijs van herstel van corona of als bewijs van negatieve test. De QR-code moet in combinatie met een geldig legitimatiebewijs kunnen worden getoond. Deze QR-code kan op je telefoon of op een uitgeprinte versie getoond worden.

 

Hulp gezocht!

Mochten er leden, ouders/verzorgers zijn die ons willen ondersteunen met het handhaven van de coronaregels binnen de sporthal, dan horen wij dat graag via bestuur@bclieshout.nl!

 

Voor wie geldt deze maatregel
Voor publiek en sporters vanaf 18 jaar*

*Let op!
Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Denk hierbij aan trainers, coaches, scheidsrechters en verantwoordelijken voor de wedstrijdtafel. Zij hoeven geen CTB te tonen. Ouders die als chauffeur zijn ingedeeld voor uitwedstrijden vallen hier niet onder.

Houd er rekening mee dat vergelijkbare maatregelen ook van toepassing zijn bij andere verenigingen die wij bezoeken.

Het vergt weer extra inspanning voor ons als club om te voldoen aan de nieuwe maatregelen en eisen. We hopen op jullie begrip. Samen krijgen we corona onder controle.

Met sportieve groet,

Bestuur Basketball Club Lieshout