Hier een update over de BC Lieshout trui! 🏀

We hebben de truien ontvangen en zijn klaar om ze uit te delen! Helaas konden we de truien niet uitdelen op de trainingsavonden. Gelukkig heeft de club een alternatief voor de trainingen bedacht! Er kan weer getraind worden, namelijk in het weekend! 

Omdat de sporthal weer open is, hebben we nu ook de kans om de truien uit te delen!

De eerste mogelijkheid is 4 december vanaf 13:00 tot 16:45 uur. Betalen kan dan contant of met de pin.

Mocht je 4 december niet kunnen, maak je niet druk, we organiseren nog een ander afhaalmoment.

De pre-order actie is verlopen!

Je kunt ze weer bestellen! De enige echte BC Lieshout truien! 

Omdat de truien er weer zijn, organiseert Basketball Club Lieshout een pre-order actie voor de truien. De truien kosten 25,- per stuk. Mochten er meer dan 40 pre-order bestellingen binnenkomen, dan wordt de trui 20,-!* Zorg er dus voor dat heel je team, coaches, ouders, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes straks ook in een BC Lieshout trui rondlopen! 

*Mochten er minder dan 40 bestellingen binnenkomen, dan ga je akkoord met de prijs van 25,- .

Ieder seizoen zal er een bestelronde komen. Buiten deze bestelronde kost een trui 32,-.

Op 9, 11, 16 en 18 november kunnen er truien gepast worden in Sporthal De Klumper. Zo weet je precies welke maat je nodig hebt. De pre-order actie loopt tot maandag 22 november. Zo heb je de truien op tijd binnen voor de feestdagen! Bestel dan ook op tijd! De truien kunnen waarschijnlijk in de week van 29 november op te halen zijn in de sporthal. Betalen kan in de sporthal. Voor vragen mail pr@bclieshout.nl

Verkrijgbare maten:

 • 98/104 (3-4 jaar)
 • 110/116 (5-6 jaar)
 • 122/128 (7-8 jaar)
 • 134/146 (9-11 jaar)
 • 152/164 (12-14 jaar)
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
 • 3XL

De pre-order actie van de truien is verlopen. Ieder seizoen zal er een bestelronde komen. Buiten deze bestelronde kost een trui 32,-. Je kunt een trui bestellen door een mail te sturen naar pr@bclieshout.nl