Op zaterdagmiddag speelde u12 met maar liefst 11 spelers tegen de Deurne pioniers. Lieshout begon de eerste periode sterk met een kleine voorsprong. De Deurne pioniers stonden daarna op scherp en creëerden zelf ook meer kansen. Debutanten Matthijs Rooijackers en Hugo Kersten schreven mooie scores op hun naam. De spelers van BC Lieshout vochten in de tweede helft voor de bal en creëerden zo veel kansen waardoor het voor Deurne lastig was om kansen te krijgen. Door de periodes heen zorgde Lieshout continu voor een grotere voorsprong op het scorebord. Helaas eindigde de wedstrijd met een vervelende blessure voor topper Rajello Rosenberg. Desondank won Lieshout met 63-30.

Onder 14-1 speelde thuis tegen Almonte uit Eindhoven. De jongens weerden zich kranig, maar de tegenstander was duidelijk te sterk. De gasten wonnen de wedstrijd met 32-99

Gemengd Onder 14-2 beleeft een goed seizoen. Het team verloor slechts één wedstrijd. Nu mochten ze het opnemen tegen Black Shots uit Helmond. Lieshout nam direct het initiatief met een veel scorende Tim van Lieshout aan het begin van de wedstrijd. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel aan beide kanten steeds fysieker, wat resulteerde in veel fouten voor beide teams. In de tweede helft waren het Suze Raaijmakers en Marijn Sanders die het heft in handen namen. Zij wisten de tegenstanders met goede aanvallen vaak te verslaan. Lieshout won overtuigend met 57-34.

Ook Mannen Onder 16 nam het thuis op tegen Black Shots uit Helmond.Gezien de stand een pittige wedstrijd en dat bleek ook in de eerste helft. Na een gelijkopgaande eerste helft, liepen de gasten aan het begin van het derde kwart uit naar een voorsprong van 22-32. Lieshout nam een time out en met wat omzettingen wist het team de schade te beperken tot een achterstand van 4 punten na het derde kwart. In het laatste kwart voerde Lieshout het tempo op buigde het de achterstand om naar een voorsprong. Het ontketende Lieshout bleek niet meer te stoppen. De mannen wonnen met 56-49.

Mannen Onder 18 startte thuis sterk tegen het hooggeklasseerde Heeze met een 8 – 2 voorsprong, maar Heeze nam daarna het initiatief terug door hun fysieke voordeel en lengte overwicht te benutten. Hierdoor namen zij een voorsprong na de eerste periode van 11 – 18. In de tweede periode bleef Lieshout mooie scores maken, maar de bezoekers liepen toch uit naar  een ruststand van 22 – 39.  In de derde periode viel de aanvallen bij Lieshout stil. Ondanks de verdedigende inspanningen kon het team geen vuist meer maken. Het snakte naar het laatste fluitsignaal eindstand met een eindstand van 30 – 77.

Vrouwen Onder 18 wint al het hele seizoen met ruime cijfers van hun tegenstanders. Zo ook dit weekend. De dames hadden thuis weinig moeite met Deurne Pioniers. Het won met 121-8, geleid door Britt Raaijmakers, die 38 punten scoorde.

Mannen Onder 20 reisde zondag met een beperkte bezetting af naar het Limburgse Born om te spelen tegen de nummer twee van de competitie. De mannen spelen deze weken tegen de zwaarste tegenstanders uit de poule, waarin gaan voor de winst geen must is maar waarin vooral kan worden gewerkt aan het collectief. De thuisploeg sloeg direct in het eerste kwart een gat, waarna Lieshout zichzelf toch hersteld in het verloop van de volgende kwarten. Het gat bleef lang zo’n 20 punten, maar in het vierde kwart wist Springfield ´75 de voorsprong toch nog iets uit te breiden. Lieshout verloor met 101-69. 

Bij Dames 1 lijkt elke wedstrijd wel een finale. Regelmatig komen de wedstrijden aan op de laatste minuten. Zo ook deze keer in Veghel tegen Attacus. De dames kwamen net tekort en verloren de wedstrijd met 58-54.