Hallo allemaal,

Het is dan bijna zover, het jubileumjaar van BC Lieshout! Komend jaar bestaat onze mooie club 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 8 januari trappen we het jaar af met een online quiz! 🥳

De jubileumquiz is vanaf 20:00 en is online. In de quiz wordt er teruggeblikt op 50 jaar BC Lieshout. De quiz speel je in teams. Nodig dus al je vrienden, vriendinnen, broers, zussen, ooms, tantes, ouders… Oftewel nodig iedereen uit die iets weet van de geschiedenis van BC Lieshout!

Het aantal leden van een team maakt niet uit! Let wel op de Covid-regels!  Je kunt als team ook online samenspelen. Heb je een link nodig waar jij met je team kunt overleggen? Neem contact op met activiteiten@bclieshout.nl.🏀

Hopelijk zien we jullie 8 januari bij de aftrap van het jubileumjaar!!! 🥂