We mogen weer basketballen. Het kabinet heeft vrijdag aangekondigd de coronamaatregelen voor de sport te versoepelen, waarbij ook het binnensporten onder voorwaarden weer mag. Helaas worden de competities nog even uitgesteld, maar we gaan de trainingen wel weer hervatten vanaf komende maandag 17 januari.Voor de trainingen zijn geen restricties voor wat betreft trainingstijden, groepsgrootte en leeftijden. Onderlinge wedstrijden zijn toegestaan binnen de eigen vereniging, maar publiek is nog niet welkom in de sporthal. Het dragen van een mondkapje bij het betreden van de sporthal is voor leden vanaf 13 jaar verplicht. Tijdens het sporten is het dragen van een mondkapje natuurlijk niet nodig. Voor trainende leden vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. En heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.Op 25 januari is de volgende persconferentie waarin hopelijk wordt verkondigd dat de competities kunnen worden hervat. Als dit het geval is dan worden de eerste wedstrijden gespeeld in het weekend van 28, 29 en 30 januari. De Nederlandse Basketball Bond zal ons als club hier op korte termijn over informeren.We zijn blij dat we weer kunnen trainen. Het uitstellen van de competitie geeft in ieder geval ook ruimte om eerst wat trainingsuren te maken, voordat de eerste wedstrijden worden gespeeld. We kunnen nu dus goed voorbereid de start van de competitie tegemoet.We heten spelers en recreanten weer van harte welkom in de sporthal en natuurlijk ook veel plezier bij de trainingen.Bestuur Basketball Club Lieshout

Weekend training december