Het All Star Weekend gaat weer plaatsvinden! In het weekend van 16 en 17 juli 2022 zal de 13e editie van het BC Lieshout All Star Weekend gaan plaatsvinden in sporthal de Klumper te Lieshout. Het weekend staat vol met basketball activiteiten gepland met aansluitend een feestavond in de kantine!

 

Het weekend zal betaan uit de onderstaande onderdelen:

Voor de individuele onderdelen kun je je opgeven tijdens het All Star Weekend. Voor het 3 tegen 3 Toernooi en het Vriendjes en Vriendinnetjes Toernooi kun je het aanmeldformulier inleveren in de oranje brievenbus in de gang van de sporthal uiterlijk voor 22 mei!

Voor de BBQ kan je je opgeven door de aanmeldbrief die je hebt gekregen of via onderstaand formulier

In de brieven die je hebt gekregen tijdens de trainingen bevat een overzicht met alle onderdelen, aanmeldformulier 3 tegen 3, brief met nominaties, feestavond en het programma en natuurlijk het stembiljet. 

Alle deelnemers van de All Star Teams worden gekozen via het biljet. Laat je stem gelden! Kruis op het stembiljet per team 3 spelers aan die volgens jou in een All Star Team zouden moeten spelen!

Stop al je aanmeldformulieren en je stembiljet uiterlijk op zaterdag 22 mei in de oranje brievenbus in de gang van sporthal de Klumper. Inleveren kan eventueel ook op de Servaasstraat 19 in Lieshout of op Oranjelaan 31 in Beek en Donk.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Harm Steegs Tel:0623103379 of op allstarweekend@bclieshout.nl

Tot 16 en 17 juli!🏀