Groot nieuws! Sinds 1 januari 2022 bestaat Basketball Club Lieshout 50 jaar en dat vieren we op vrijdag 25 en zaterdag 26 november met een groots feest!

Vrijdag een geschenk voor alle leden
Op 25 november wordt het feestweekend ingeluid voor alle leden. In sporthal de Klumper zijn diverse activiteiten gepland, waaronder een filmavond voor de jeugd en een gezellige borrel in een sfeervolle kantine DJ Benk to the 70’s zal de avond muzikaal aankleden. En…wie jarig is trakteert! Als club reiken we die avond aan ieder lid een cadeau uit en maken we een nieuwe clubfoto. Zorg dus dat je er bij bent!

Sportieve activiteiten en groots feest op zaterdag
Op zaterdag 26 november organiseren we in sporthal de Klumper een spelersclinic voor leden. Deze clinic wordt gegeven door professionele basketballers van Heroes Den Bosch. Ook onze trainers/coaches zullen die dag voorzien worden van inspiratie door Mathieu van Dam, docent van onze de onlangs gehouden NBB trainerscursus.

‘S avonds opent café de Koekoek de deuren voor een groots feest voor alle leden, ex-leden en fans van onze club. We proosten dan graag samen met jullie op 50 jaar basketball in Lieshout. Tijdens de feestavond gaan we terug in de tijd met een BC Lieshout quiz én presenteren we het jubileumboek, waaraan ruim 2 jaar lang met hart en ziel is gewerkt.

Mis het niet en deel het met oude bekenden!
Het jubileumweekend wordt een weekend om herinneringen op te halen, oude bekenden te ontmoeten en ouderwets bij te praten. We willen benadrukken dat iedereen die ooit lid was of op de een of andere manier betrokken is of was bij onze club, van harte uitgenodigd is om dit feest samen met ons te komen beleven! Dus mis het niet en zegt het voort!

Houd de website en onze social media in de gaten voor de actuele tijden voor de activiteiten.