Zaterdag speelde Onder 12 thuis tegen BC Bladel. Direct lieten de spelers van BC Lieshout zien waarom ze bovenaan staan in de competitie. Ryan van den Broek was ontketend. Hij scoorde 30 punten. Maar ook de andere spelers, waarvan een groot deel pas een eerste seizoen meespeelt, droegen hun steentje bij. Door goede samenwerking en volle inzet van alle spelers werd er veel gescoord wat resulteerde in een 86-40 winst.

Onder 14-2 mistte veel spelers en beschikte slechts over 5 spelers in een wedstrijd tegen een sterk Yellow Sox uit Bakel. Om toch te kunnen wisselen werd een beroep gedaan op Ryan van den Broek (Onder 12). Lieshout kon in het eerste kwart goed weerstand bieden, maar daarna sloeg de vermoeidheid toe. Lieshout werd door Yellow Sox onder druk gezet, wat resulteerde in veel balverlies waaruit de bezoekers konden scoren. Ondanks de oplopende achterstand liet Lieshout soms toch hele mooie uitgespeelde aanvallen zien. En ook verdedigend werd hard gewerkt. De kleine rotatie speelde Lieshout parten. Aanstormend talent Ryan van den Broek was een lichtpunt deze wedstrijd. Met 8 punten droeg hij zijn steentje goed bij in een verliespartij tegen een completere en daardoor betere tegenstander.

Mannen Onder 16 kent een goede fase in de competitie. Het won enkele wedstrijden op rij, maar dit weekend stond ze een lastige tegenstander te wachten: Gennep Cougars. Lieshout kwam moeilijk tot scores, terwijl de tegenstander 4 man had in de dubbele cijfers. Lieshout moest de winst overlaten aan de bezoekers: 33-83.

Onder 14-1 draait mee in de kop van de competitie, maar had een lastige partij voor de boeg. Met enkele ontbrekende spelers deed Joep van Offeren er alles aan om dit gemis te compenseren. Hij scoorde 30 punten, maar kon een verlies niet voorkomen. Mooi aan deze wedstrijd is de deelname van David Renders, die na vier seizoenen afwezigheid weer zijn eerste minuten maakte.

Mannen Onder 18 speelde tegen Yellow Sox uit Bakel. De eerste helft hielden beide teams elkaar in evenwicht. Bij rust stond Lieshout voor met 29-24. Na rust namen de bezoekers het initiatief. Aan de hand van één speler werd een gat geslagen. Door zijn toedoen wisten de bezoekers uit Bakel uit te lopen naar een voorsprong van 17 punten in het derde kwart. In het begin van het vierde kwart probeerde Lieshout zich terug te knokken, maar na een opleving van enkele minuten wist Bakel toch weer verder uit te lopen. Slechts vier spelers van de tegenstander wisten te scoren, maar zij wisten wel een puntentotaal te behalen dat Lieshout te machtig was. Lieshout verloor met 44-72.

Vrouwen Onder 22 speelde tegen Den Dungk, een gevecht om de derde plek in de competitie. De twee koplopers zijn op dit moment duidelijk sterker dan de rest, maar in de subtop zijn de teams aan elkaar gewaagd. Dat bleek wel deze wedstrijd. Over vier kwarten hielden de teams elkaar in evenwicht. Bij aanvang van het vierde kwart hadden de bezoekers een voorsprong van 5 punten. Lieshout vocht zich terug, maar in een wedstrijd waarin heel weinig werd gescoord kwam het net tekort voor de overwinning. De meiden verloren nipt met 35-36.

Heren 2 nam het op tegen BC Heeze. Lieshout heeft een jong team dat momenteel leert wat het is om seniorenbasketball te spelen. Onlangs werd een daverende winst behaald op Black Shots uit Helmond, maar nu was de strijd gelijkwaardiger. De bezoekers namen vanaf het begin het initiatief, maar Lieshout wist aardig in het spoor te blijven. In de tweede periode wist het de opgelopen schade zelfs terug te dringen tot 3 punten. Alles leek dus mogelijk. Bij ingang van het laatste kwart keek Lieshout tegen een nog altijd te overbruggen achterstand van 11 punten aan. BC Heeze liet alleen niet toe dat Lieshout zich terug kon vechten in de wedstrijd en won met 41-67. Lieshout kan met een goed gevoel op naar de volgende wedstrijd, wetende dat ze competitief kunnen zijn tegen hun tegenstanders.

Dames 1 nam het op tegen subtopper West Branbant Gaints uit Bergen op Zoom. In het eerste kwart ging het redelijk gelijk op en keek Lieshout tegen een achterstand van vier punten aan. In de tweede periode wisten de bezoekers een gat van 9 punten te slaan. In het derde kwart kwam Lieshout moeilijk tot scoren. De tegenstander kon daardoor uitlopen naar 18 punten. Met nog één kwart te gaan voerde Lieshout het tempo op. Het kon de achterstand terugbrengen tot 9 punten, maar dichterbij liet WBB Giants Lieshout niet komen. De dames verloren met 53-66.