Nog eventjes geduld, want het jubileumweekend komt eraan. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november vieren we ons 50 jarige bestaan met twee dagen vol activiteiten. Wat er te doen is, voor wie en wanneer, dat lees je in deze nieuwsbrief. Om deze mijlpaal zo goed mogelijk te vieren hopen we natuurlijk op een enorme opkomst van onze leden, ouders/verzorgers, oud-leden en fans van onze club. Dus zorg dat jij erbij bent en zegt het voort!

Vrijdag 25 november

Deze eerste dag van het jubileumweekend staat in het teken van onze leden. Vanaf 18:15 uur is het inloop in sporthal de Klumper. Alle leden ontvangen bij binnenkomst een speciaal voor dit feest ontworpen T-shirt cadeau

Om 18:45 openen we de zaal voor de filmavond die tot ongeveer 20:45 uur zal duren. Welke film we gaan kijken? Dat blijft nog even geheim. De film is geschikt voor alle leeftijden.

Na de film vragen we alle leden om snel een korte broek van het wedstrijdtenue aan te trekken en het nieuwe T-shirt. We gaan namelijk met z’n allen op een clubfoto.

In de tussentijd start Benk zijn dj-set op voor het feest ‘Benk to the seventies’. Onder het genot van een drankje en een hapje gaan we swingend en zingend richting de tweede dag van het jubileumweekend. De kantine sluit om 01:00 uur.

Zaterdag 26 november

Op zaterdag staan we om 13:00 uur omgekleed klaar in de zaak voor een spelersclinic. Deze clinic wordt verzorgd door leden van eredivisieclub Heroes uit Den Bosch. In twee interactieve uren leren alle spelers nieuwe trucjes die van pas komen tijdens wedstrijden.

Om 15:00 uur is het de beurt aan trainers en coaches om een clinic speciaal voor teamleiding bij te wonen. Ook geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom. De trainersclinic wordt gegeven door trainersdocent van de Nederlandse Basketball Bond en oud-eredivisiespeler Mathieu ten Dam.

Na de sportieve activiteiten opent café de Koekoek om 20:30 uur haar deuren voor het jubileumfeest en word je feestelijk ontvangen. Het feest barst daarna los op de dansbare deuntjes van onze DJ. 

Om 21:15 uur openen we het feest officieel en maken we tijd voor de presentatie van ons jubileumboek. De redactie zal het eerste exemplaar uitreiken aan een speciale gast. Het jubileumboek wordt ter plekke te koop aangeboden in een speciaal ingerichte stand in de feestzaal. Wil jij zeker zijn om jouw eigen boek te bemachtigen? 

Reserveer het jubileumboek via deze link.

Om 23:30 uur starten we met een interactieve quiz, helemaal over onze Basketball Club. En om 02:00 wordt het feest beëindigd en gaat iedereen hopelijk met een rugzak aan mooie herinneringen de deur uit.

De feestavond is gratis toegankelijk voor iedereen die iets met onze club heeft of heeft gehad. Wij kijken er enorm naar uit en rekenen op jullie komst. Probeer zoveel mogelijk andere (oude) bekenden van de club te betrekken om samen met ons dit feest te vieren. Consumpties worden tegen gereduceerd tarief verkocht.

Tijdens de feestavond bieden we de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te leveren, om de club te steunen en tegemoet te komen aan de kosten voor dit feestweekend. Een bijdrage kan contant gedoneerd worden via de brievenbus in de feestzaal of via de QR code die in de feestzaal te vinden zal zijn.

We zien je graag op vrijdag 25 en/of zaterdag 26 november!

Nog even kort alle tijden op een rijtje

Vrijdag 25 november:
18:15     Inloop en T-shirt cadeau – sporthal de Klumper
18:45     Filmavond – sporthal de Klumper
20:45     Clubfoto – sporthal de Klumper
21:15     Disco ‘Benk to the seventies’ – sporthal de Klumper

Zaterdag 26 november:
13:00     Spelersclinic door Heroes – sporthal de Klumper
15:00    Trainersclinic door NBB – sporthal de Klumper
20:30     Jubileumfeest – café de Koekoek
21:15     Presentatie jubileumboek – café de Koekoek
23:30     Interactieve quiz – café de Koekoek
02:00     Afsluiting jubileumweekend