Onder 12 dat vorige wedstrijd kampioen werd, nam het zaterdag op tegen Almonte uit Eindhoven. Lieshout liet duidelijk merken waarom het kampioen is in deze competitie. In de eerste helft had het een voorsprong van 31-8. Vanaf de zesde periode wisten de bezoekers de scores beter in balans te brengen, maar door de opgebouwde voorsprong werd het opnieuw een ruime overwinning van 59-26 voor Lieshout

Onder 14-2 nam het eveneens thuis op tegen Almonte, de nummer één van de competitie. Zoals wel vaker dit seizoen startte Lieshout onzeker. Hierdoor namen de bezoekers een 8-30 voorsprong. Daarna gooide Lieshout de schroom van zich af en vocht zich terug. Bij rust was de achterstand 25-44. In het derde kwart had Lieshout opnieuw moeite met de tegenstander, mede door de full court press van de bezoekers. Zij wisten het gat weer iets te vergroten tot 31-66 bij ingang van het vierde kwart. Opnieuw rechtte Lieshout de rug. Het wist goed in het spoor te blijven van de bezoekers, maar het sterke Almonte won uiteindelijk terecht met 48-74.

Onder 14-2 in de aanvallende rebound na een schotpoging

Mannen Onder 16 speelde tegen Akros. Lieshout beleefde een moeizame middag en keek na het drie kwarten nog altijd tegen een forse 32-45 achterstand aan. Maar in de laatste periode begon het bij Lieshout te lopen. In no time vocht het zich terug in de wedstrijd en wist het enkele seconden voor tijd gelijk te maken via een driepunter van Teus van der Aa. Met een 56-56 stand werd een verlenging afgedwongen. Lieshout scoorde daarin direct 4 punten op rij. De tegenstander wist hier nog 3 punten tegenover te zetten, maar dus niet genoeg om Lieshout van de zegen te beletten. Onder 16 won deze ontzettend spannende wedstrijd.

Onder 14-1 speelde een belangrijke wedstrijd om het kampioenschap. Het speelde tegen directe concurrent Akros uit Boxmeer en moest een onderling verschil van 22 punten wegpoetsen. Eerder werd in Boxmeer verloren met deze ruime cijfers, maar met een goed plan om de tegenstander te stoppen werd geprobeerd dit verschil goed te maken. De bepalende speler van de tegenstander werd aan banden gelegd door een double team verdediging. Lieshout liep in het eerste kwart uit naar een 16-6 voorsprong. Boxmeer vocht zich echter terug tot 24-18 in de tweede kwart. In de tweede helft was Lieshout ontketend. Door een goed spelende Dantez Cisneros en veel scorende Piet Heijnsbergen en Finn Flipsen werd er een flinke marge op het scorebord gezet. Genoeg om de koppositie van Akros over te nemen. Bij winst aankomende wedstrijd is Lieshout kampioen.

Mannen Onder 18 nam het ook op tegen Akros uit Boxmeer. Een wedstrijd op de derde plek in de competitie. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en gebrand op de overwinning. De beginfase ging gelijk op met 9-8. In de tweede periode pakte Onder 18 via een paar snelle breaks een ruimere voorsprong. Met verzorgd spel werd een ruststand van 27-17 bereikt. Meteen na rust kwam Akros sterk terug en nam het een voorsprong aan het einde van het derde kwart: 29- 33. Lieshout moest zich herpakken en weer rust in het spel krijgen. Onder aanvoering van Daan van Aspert, die 10 punten maakte in de laatste periode, pakte Lieshout weer een voorsprong en daarmee de 48-45 overwinning, waarmee de derde plek werd veiliggesteld.

Vrouwen Onder 22 nam het thuis op tegen ongeslagen koploper Barons uit Breda. In het eerste kwart wist Lieshout met 19-22 nog goed in het spoor te blijven, maar daarna namen de bezoekers het initiatief. Zij lieten zien waarom ze de ranglijst nog zonder puntverlies aanvoeren. Kwart na kwart liepen zij verder uit, wat resulteerde in een 44-103 eindstand.

Heren 2 nam het op tegen het studententeam van Pendragon uit Tilburg. Al vanaf de eerste minuut was duidelijk dat het een moeilijke opgave zou worden om bij de bezoekers in het spoor te blijven. Bij rust keek Lieshout tegen een 14-53 achterstand aan. In de tweede helft liep het scoreverloop in een gelijk trend door. Lieshout verloor met 27-98.

Heren 1 speelde zaterdag tegen de nog ongeslagen koploper Dunatos uit Meerssen. De laatste jaren staan de wedstrijden tussen deze twee teams garant voor een leuke pot basketbal. Dunatos jaagt op het kampioenschap, maar het moest daarvoor nog wel even de nummer drie, Lieshout, opzij weten te zetten. Beide teams zochten in de beginfase naar de juiste opties, maar aan het einde van de eerste periode sloeg Dunatos een gaatje van 9-15. In de tweede periode kan Lieshout geen vuist maken in aanvallend opzicht.  Verdedigend staat het goed, maar aanvallend miste Lieshout wat geluk. Iets dat Dunatos op dat moment wel had, waardoor Lieshout bij rust tegen een 21 – 29 achterstand aankijkt. In de derde periode bleef Heren 1 hard werken, waardoor het dichter bij Dunatos kroop: 38 – 40, waardoor in de laatste periode een heuse thriller ontstond met continue wisselende scores van beide teams. Met nog 20 seconden op de klok en een 49-47 stand, kreeg Dunatos twee vrije worpen die werden benut. Met een 49-49 stand konden de teams zich klaarmaken voor een verlenging van 5 minuten. In de verlenging was de koek aan Lieshoutse zijde op en kon Dunatos een zwaar bevochten 53-62 overwinning boeken.