In het laatste competitieweekend van dit kalenderjaar speelde Onder 14-1 in Uden  tegen Rush. Een direct duel om het kampioenschap. Rush startte sterk en nam een 14-9 voorsprong. Daarna nam Lieshout het over met een 23-29 ruststand. Ook in het derde kwart bleef Lieshout aan de goede kant van de score met 37-43, maar in het laatste kwart sloeg de spanning toe. Uden kwam weer op voorsprong en won met 54-47. Daarmee worden zij kampioen en pakt Lieshout de derde plek.

Spanning op de bank bij Onder 14-1

Mannen Onder 16 speelde ook in Uden. De nummers twee en drie hielden elkaar drie kwarten in evenwicht. Lieshout leek in het derde kwart even weg te lopen, maar in het laatste kwart trok het thuisteam de 66-51 overwinning naar zich toe.

Het door ziekte geplaagde Onder 14-2 speelde in Tilburg tegen High Five. De tegenstanders bleken enkele koppen groter, maar Lieshout nam brutaal het initiatief. Toch kon het thuisteam met een 33-22 voorsprong de rust in. Met momenten werd oogstrelend basketball gespeeld, maar door de krappe bank moest Lieshout de 76-43 overwinning aan Tilburg laten.

Mannen Onder 18 nam het in Veghel op tegen koploper Attacus. Het thuisteam liet zien waarom ze de eerste plek bezetten en gaf Lieshout geen kans: 87-26.

Vrouwen Onder 22 speelde in Werkendam tegen B.C. Virtus. Lieshout nam halverwege het eerste kwart een 13-26 voorsprong. In de periodes daarna bleef het puntenverschil behouden, maar in het vierde kwart liep Lieshout uit naar een 32-63 overwinning.

Warming up Vrouwen Onder 22 voorafgaand aan wedstrijd tegen B.C. Virtus Werkendam

Dames 1 speelde thuis tegen Oirschot. Voor de weg naar boven op de ranglijst was een overwinning gewenst. In het eerste kwart pakte Lieshout direct een 16-5 voorsprong. Ook in het tweede kwart wist Lieshout de bezoekers van scoren te beletten waardoor het een 33-12 voorsprong had bij rust. In de tweede helft liep Oirschot iets in, maar Lieshout behield voldoende marge om de wedstrijd te winnen met 48-32. 

Floor Welten benut een vrije worp in wedstrijd Dames 1 tegen Oirschot

Ook Onder 12 speelde thuis tegen Falcons uit Valkenswaard. De Lieshoutse kampioenen wisten de bezoekers lang van scoren te beletten waardoor ze gemakkelijk wonnen met 57-20. Loet Gardenier besloot de wedstrijd met een buzzer beater vanaf de middellijn (zie video).

Op zondag speelde Heren 1 tegen BC Heeze. Lieshout wist tot diep in het tweede kwart slechts vier punten te maken. Met een ruststand van 57-13 was het zaak om de schade in de tweede helft zo veel mogelijk te beperken. Dat lukte,  maar inlopen niet meer. Lieshout verloor met 90-44.