Na twee jaar afwezigheid en een aangepaste vorm afgelopen jaar organiseert Basketball Club Lieshout het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi (LBBT) in de oorspronkelijke vorm. Op zondag 19 maart 2023 nemen Laarbeekse basisscholen het tegen elkaar op in sporthal De Klumper in Lieshout. Inschrijven kan vanaf 16 januari.

Algemene informatie:

 • Het toernooi is ingedeeld in drie verschillende leeftijdscategorieën.
  Groepen 3 & 4: 09.00 – 12.00
  Groepen 5 & 6: 12.30 – 16.00
  Groepen 7 & 8: 16.30 – 20.00
 • Per leeftijdscategorie kunnen maximaal 16 teams (maximaal 12 spelers per team) meedoen. VOL=VOL
 • Elk team dat mee doet heeft een eigen begeleider/ouder van school nodig.
 • Inschrijven is ALLEEN mogelijk via deze pagina. U krijgt dan een bevestigingsemail van ons terug.
 • De uiterlijke inschrijfdatum is zondag 5 maart dus zorg dat u er op tijd bij bent!
 • Vergeet niet om een leuke naam voor het team te verzinnen en zorg ervoor dat je afspreekt in welke kleur shirts je team speelt.
 • Het LBBT wordt begeleid door coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers van BC Lieshout.
 • Kinderen van groep 3 en 4 kunnen zich (met hun team) aanmelden voor een korte kennismaking met basketball, zodat ze weten wat hen te wachten staat op het LBBT. Stuur een mailtje naar lbbt@bclieshout.nl voor meer informatie.

Teams reserveren?

Om alle scholen een kans te geven om minimaal één team in te schrijven, zal er voor elk leerjaar van elke school één plek gereserveerd zijn. Deze reservering vervalt op zondag 26 februari. Daarna kunnen scholen met meer ingeschreven teams de vrije plekken innemen. De reservering moet wel uiterlijk zondag 26 februari zijn gedaan. Het schema wordt gevuld met teams totdat de poules vol zijn. Hierbij hanteren we de volgorde van inschrijven. Als er drie teams per leerjaar worden opgegeven, dan geldt deze regeling ook voor het derde team. Een tweede team van een andere school of leerjaar heeft dan voorrang op een derde team van dezelfde school/leerjaar.

Contact:

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over het LBBT kunt u altijd contact opnemen met ons via door een email te sturen naar lbbt@bclieshout.nl. Verder kunt u voor vragen persoonlijk terecht bij Maarten de Groot op telefoonnummer 06-29604102.