Afgelopen vrijdag werd Onder 14-2 in nieuwe tenues gehesen. Het team speelt met ingang van de tweede competitiehelft in tenues van sponsor Raaijmakers Tegels en Sanitair uit Gemert.

Onder 14-2 met nieuwe tenues in de showroom van Raaijmakers Tegels en Sanitair in Gemert.

Na de training van vrijdagavond vertrok het voltallige Onder 14-2 team in hun nieuwe tenues naar de showroom van Raaijmakers Tegels en Sanitair aan Raam 20 in Gemert. In de showroom werd het sponsorcontract getekend door Arjan Raaijmakers (eigenaar) en door Thijs van den Berg (Secretaris Basketball Club Lieshout). Raaijmakers Tegels en Sanitair en Basketball Club Lieshout gaan een samenwerking aan voor de komende drie seizoenen.

Namens BC Lieshout heet Thijs van den Berg (links) Arjan Raaijmakers (rechts) welkom als sponsor van de club.

Op zaterdag 4 februari speelt Onder 14-2 hun eerste wedstrijd van 2023, thuis tegen Vido uit Veldhoven. Gehuld in de nieuwe tenues gaat het team alles op alles zetten om er een succesvolle competitie van te maken. De club bedankt de sponsor voor de interesse in de sport en de steun aan onze club.