Onder 14-1 speelde thuis tegen Akros uit Boxmeer. Vorige week wist Lieshout met ruime cijfers de eerste overwinning te boeken van de nieuwe competitiehelft. Daardoor ging het met vertrouwen de strijd aan. Tot halverwege het eerste kwart bleven beide partijen dicht bij elkaar, maar met een spurt in de minuten daarna wist Lieshout een 19-10 voorsprong op het scorebord te zetten. In het tweede kwart liepen de scores gelijk op, waardoor Lieshout bij rust nog altijd een gat van 10 punten had. In het derde kwart nam Lieshout echt afstand. Het liep uit naar 58-31. Het vierde kwart startte met een score van Akros, maar dit bleken de enige punten van hun kant. Lieshout was niet meer te stoppen, zowel in verdedigend als aanvallend opzicht, waardoor het won met 74-33. Daarmee sluit Lieshout weer aan bij de topteams in de competitie.

Onder 14-2 kwam pas één keer in actie en moest het opnemen tegen Attacus, dat beide eerdere wedstrijden won. Dit zou een echte krachtmeting worden tussen de teams die vermoedelijk hoog in de stand gaan eindigen. Lieshout startte sterk, maar had zoals vaker pech in de afronding. Brendan Mennen nam echter het scorende werk op zich met van 11 van 13 punten in het eerste kwart. Bij aanvang van het tweede kwart stond het 5-13 voor Lieshout. In het tweede kwart had Lieshout het weer wat lastiger. Het gooide risicovolle passes, waardoor ballen werden onderschept. Attacus wist hiervan regelmatig te profiteren, al nam de voorsprong van Lieshout niet af. In het derde kwart bleef Lieshout de basket aanvallen en begonnen de ballen echt te vallen. Met een 33-51 voorsprong begon het aan de laatste periode van de wedstrijd. De bal werd hierin goed gedeeld wat leidde tot layups van Mayke Rooijackers en scores van Sennen Munsters. Lieshout won uiteindelijk overtuigend met 37-67 in een fel, maar sportief duel. Het komt daarmee aan de leiding in de competitie.

Vrouwen Onder 22 ging op bezoek bij BC Virtus in Werkendam. De teams volgen elkaar op in de stand, maar Lieshout staat er beter voor dan Virtus. Toch bleek het een lastige middag.Virtus nam direct een voorsprong. Na het eerste kwart keek Lieshout tegen een 25-11 achterstand aan. Mede door een run halverwege het tweede kwart bouwde het thuisteam de voorsprong verder uit naar 36-18 bij rust. In het derde kwart vocht Lieshout zich nog terug tot 14 punten, maar dichter bij kwam het niet. Het verloor met 63-41.

Mannen Onder 18 kende een moeizame start tegen Almonte in Eindhoven. Na het eerste kwart keek het tegen een 20-12 achterstand aan. In het tweede kwart knokte ze zich terug tot vier punten, maar na een run van het thuisteam stond er bij rust toch weer een marge van 9 punten op het bord: 29-20. In de tweede helft vocht Lieshout voor wat het waard was, maar scorend hielden de teams elkaar in evenwicht waardoor het gat zo’n 10 punten bleef. In het laatste deel van het vierde kwart was het gedaan aan Lieshoutse zijde. Met enkele scores van Almonte op rij werd hun voorsprong nog iets uitgebouwd, waardoor Lieshout verloor met 54-39. Daan van Aspert werd topscorer van Lieshout met 11 punten.

Dames 1 speelde tegen EBBC in Den Bosch, de nummer drie van de competitie. Lieshout vecht voor behoud van een plek in de competitie. In de eerste minuten kwam Lieshout nog lekker mee, maar naarmate de wedstrijd vorderde liet EBBC zien dat het de sterkste partij was. Elk kwart werd het verschil in scores met 10 punten uitgebouwd, wat resulteerde in een 81-45 verlies voor de dames van Lieshout.

Op zondag speelde Mannen Onder 16 in Helmond tegen Black Shots. Tot aan de rust hielden de teams elkaar in evenwicht. De eerste helft eindigde in 31-31. Bij ingang van de tweede helft nam Lieshout echter een voorsprong, door 10 punten op rij te scoren. Deze voorsprong van 10 punten bleef een tijd behouden en in het laatste kwart bouwde Lieshout het voordeel nog iets verder uit naar een 50-67 overwinning..

Heren 2 zou ook in Helmond in actie komen. Het thuisteam meldde zich echter af, waardoor de winst op papier met 0-20 naar Lieshout gaat.
Heren 1 bracht een bezoek aan BC Heeze. In de stand twee gelijkwaardige teams, maar Lieshout keek in de eerste minuten al tegen een 10-0 achterstand aan. Lieshout werkte zich tot halverwege het tweede kwart terug in de wedstrijd, maar daarna was het toch weer Heeze dat de bovenliggende partij was. Bij rust stond het 44-32 voor Heeze. Het verschil van 10 punten bleef ook in het derde kwart in stand. In het vierde kwart kon Lieshout geen vuist meer maken en liep Heeze uit naar een 82-55 overwinning.