Onder 12 vs Yellow Sox 35-81
Onder 12 kwam zaterdag als eerst in actie tegen het nog ongeslagen Yellow Sox uit Bakel. In de eerste helft was het krachtsverschil duidelijk zichtbaar. Yellow Sox liep direct uit, waar Lieshout erg veel moeite had met scoren. Bij een ruststand van 8-38 was de wedstrijd al gespeeld, maar was het aan Lieshout zich toch nog iets in de wedstrijd te knokken. Met een snelle score van Matthijs Rooijackers aan het begin van het eerste kwart leek de deksel van de ring te zijn gehaald. Ondanks dat Yellow Sox ook bleef scoren was het ook Lieshout dat o.a. via Loet Gardenier, Ryan van den Broek en Simon Habraken punten wist te maken. Een verlies was niet meer te voorkomen, maar door een goede tweede helft konden de benjamins van Lieshout met een 35-81 stand toch met opgeheven hoofd van het veld stappen.

Mannen Onder 16 vs EBCG 95-38
Mannen Onder 16 nam het op tegen laagvlieger E.B.C.G. uit Geldrop. Na een gelijk opgaande eerste paar minuten werd al snel duidelijk dat Lieshout de bovenliggende partij was. Bij een stand van 4-4 draaide Lieshout de gaskraan open en liep het uit naar een 43-24 ruststand. Ook in de tweede helft ging Lieshout door met scoren en in het laatste kwart gaf het zelfs maar 4 punten weg. De wedstrijd werd ruim gewonnen met 95-38.

Onder 14-2 vs Akros 53-54
Onder 14-2 kwam in actie tegen ook hoog geplaatste Akros uit Boxmeer. Een tegenstander die zich samen met Lieshout en Attacus uit Veghel in de titelstrijd begeeft. Lieshout begon slap aan de wedstrijd en miste veel kansen. De tegenstander bood goed tegenstand en nam zelf het initiatief. Het liep uit naar een 4-14 voorsprong, maar Lieshout wist het gat voor het einde van het eerste kwart toch te beperken tot 4 punten. In de tweede helft gaf Lieshout niet thuis. Akros hield de bucket goed dicht, door snel terug te zakken in de verdediging. Bij het thuisteam sloeg de twijfel in eigen kunnen toe, waardoor de bezoekers konden uitlopen naar een 22-38 voorsprong. In de tweede helft was het zaak voor Lieshout om snel weer aansluiting te vinden. En dat gebeurde. Lieshout vocht voor wat het waard was. Door hogere intensiteit werd Akros onder druk gezet en was het verschil na de derde periode weer teruggebracht naar 4 punten: 40-44. In een spannend laatste kwart hielden beide teams elkaar in evenwicht. Met een steal en een score van Ryan van den Broek werd de achterstand teruggebracht tot één punt. Er stonden nog 28 seconden op de klok en dus was een winst nog mogelijk, maar het balvoordeel was in de laatste seconden in het voordeel van de bezoekers die de wedstrijd slim wisten binnen te slepen. Zij wonnen met 53-54. Het belooft een spannende return in Boxmeer te worden over enkele weken.

Mannen Onder 18 vs Akros 62-33
Ook Mannen Onder 18 speelde tegen Akros. Lieshout speelde goed en was gevoelsmatig de betere partij. Toch bleef het de hele eerste periode spannend omdat Lieshout verzuimde kansen af te maken. In het tweede kwart begon de bal beter te vallen en wisten de Lieshoutenaren een gat te slaan van 9 punten bij rust. Met 14 punten in het derde kwart van Daan van Aspert werd de voorsprong  opgevoerd naar 39-21. In het laatste kwart werd de bal goed gedeeld, waardoor veel spelers aan scoren toekwamen. Lieshout won uiteindelijk overtuigend met 62-33.

Ties gooit de bal over de blockpoging van de tegenstander

Onder 14-1 vs Yellow Sox 59-50
Onder 14-1 speelde tegen Yellow Sox uit Bakel. In een gelijkopgaande strijd was het kwart na kwart spannend. In het tweede kwart sloeg Lieshout een klein gaatje, maar daarna was het weer Bakel dat het initiatief nam. Lieshout werd net op tijd wakker om niet tegen een achterstand aan te kijken bij rust. Het thuisteam bleef steeds iets in het voordeel qua scores en wist aan het einde een gat te slaan dat Yellow Sox niet meer wist te overbruggen. Lieshout won met 59-50.

Deshay U14-1 Basketball Club Lieshout

Heren 2 vs Black Eagles 39-59
Heren 2 speelde tegen het fysieke Black Eagles uit Rosmalen. Eerder dit seizoen werd verloren met 149-39 en dus zaak voor Lieshout om te laten zien dat het beter kan. Met aanvulling van enkele spelers van Mannen Onder 18 werd gekozen voor snelle aanvallen om de zone van de bezoekers te ontregelen. Halverwege het eerste kwart stond Lieshout op een 13-7 voorsprong. Het team begon in zichzelf te geloven, maar ook de tegenstander gooide nog wat meer gewicht in de strijd. Bij rust stond Black Eagles nipt met 27-29 voor. In de tweede helft werd het spel meer fysiek, wat in het voordeel werkte voor de bezoekers. Lieshout vocht voor wat het waard was, maar moest toch steeds vaker hun meerdere erkennen in de bezoekers, die na het derde kwart een 34-45 voorsprong hadden opgebouwd. Lieshout speelde goede aanvallen, maar de bal wilde niet vallen. De bezoekers bleven hun succesvolle spel uitvoeren en hun ervaring uitbuiten, waardoor zij wonnen met 39-59. Heren 2 weerde zich prima en kan met zelfvertrouwen richting de volgende wedstrijd.

Heren 1 vs Dunatos 56-49
Heren 1 nam het op tegen koploper Dunatos uit Meerssen. Na een gelijk opgaande eerste kwart keek Heren 1 bij rust tegen 25-30 achterstand aan. Lieshout verkleinde het gat tot één punt bij ingang van het laatste kwart en in dit vierde kwart nam het direct de leiding over. Met enkele scores op rij werd het 48-40 in het voordeel van Lieshout. Dunatos vluchtte in een time-out om het momentum van Lieshout te breken. Even leek dit effect te hebben, want Dunatos kwam terug tot 2 punten, maar Lieshout was niet van plan de partij uit handen te geven. Via Bob van Kemenade en Tim Vervoort werd de voorsprong toch weer uitgebouwd wat resulteerde in een 56-49 overwinning voor Lieshout.

Dames 1 vs EVBV Octopus 65-37
Dames 1 nam het op tegen het in de stand gelijkwaardige E.V.B.V. Octopus uit Vught. Lieshout boekt de laatste weken belangrijke resultaten voor behoud in de klasse. Ook dit keer een belangrijke wedstrijd voor het team om zichzelf steviger te nestelen in de middenmoot. In de eerste minuten van de wedstrijd werd Lieshout even overdonderd door te tegenstander, maar het herstelde zich snel en wist een 16-11 voorsprong te bouwen in het eerste kwart. Ook in het tweede kwart waren het de bezoekers die met een driepunter en twee veld scores op rij de voorsprong overnamen. Opnieuw was het Lieshout dat reageerde. Mede door scores van Floor Welten en Roos Monen kon Lieshout met een 30-24 voorsprong gaan rusten. In het derde kwart maakte Lieshout het verschil. De Vughtse dames scoorde slechts vier punten in dit kwart, waar Lieshout het netje veel wist te vinden.  Het liep uit naar een comfortabele 52-28 voorsprong. In het laatste kwart kwam de voorsprong niet meer in gevaar. Opnieuw was Lieshout sterker waardoor het verschil nog iets werd uitgebouwd naar een 65-37 overwinning.