Onder 12 nam het zaterdag op tegen nummer één Yellow Sox in Bakel. In de eerste periode kon Lieshout nog aanhaken, maar al snel liet het thuisteam zien waarom het bovenaan staat. Via een 38-12 ruststand werd Lieshout met 71-37 verslagen.

Een gehavend Onder 14-1 ging eveneens op bezoek in Bakel. Het zestal van Lieshout speelde met passie. Het verdedigde goed, maar scoren bleek een lastige opgave. Beide teams hielden elkaar lang in evenwicht, maar aan het begin van het vierde kwart sloeg Yellow Sox een gaatje. Via enkele scores op rij van Finn Flipsen vond Lieshout de aansluiting, maar helaas wist het de winst niet meer te pakken. Eindstand: 32-31

Onder 14-2 verloor dit seizoen nog maar één wedstrijd. Thuis tegen Akros. En dus viel er bij de heenwedstrijd iets recht te zetten. Lieshout startte goed en had na het eerste kwart een kleine voorsprong van 11-16 opgebouwd. De marge werd in het tweede kwart vergroot naar 15 punten. In de tweede helft wisten Sennen Munsters (16 punten) en Brendan Mennen (34 punten) veelvuldig te scoren. Lieshout liep uit naar een 55-82 overwinning en kan zich opmaken voor een belangrijk duel om het kampioenschap tegen nummer twee Attacus op 15 april.

Tijmen van den Broek onderweg naar de basket

Mannen Onder 18 speelde ook in Boxmeer tegen Akros. Een team met veel lengte in vergelijking met Lieshout. Bij rust keek Lieshout tegen een 31-19 achterstand aan. Deze marge bleef in stand tot aan het vierde kwart. Lieshout vocht zich vanaf dat moment in de wedstrijd en kwam terug tot drie punten. De laatste beslissingen vielen echter in het voordeel van Akros, waardoor Lieshout de winst niet kon pakken. Het verloor met 49-46. 

Mannen Onder 16 nam het in Geldrop op tegen E.B.C.G. Kijkend naar de stand zou dit voor Lieshout geen horde moeten zijn, maar de bezoekers kwam slecht uit de startblokken. De hele wedstrijd hielden de teams elkaar in evenwicht, maar door een reeks van scores van Marijn Sanders en Jop van den Baar wist Lieshout er toch met een 43-47 winst vandoor te gaan.

Heren 1 kwam thuis in actie tegen de studenten van Tantalus uit Eindhoven. Het gehavende Lieshout zag de bezoekers al in de eerste periode afstand nemen. Bij rust was Heren 1 al ‘gedubbeld’ met 17-36. In de tweede helft kwam Lieshout, mede via Ronnie Verheijen vaker tot scoren. Spannend werd het niet meer. Lieshout verloor met 50-86. 

Vrouwen Onder 22 speelde thuis tegen Black Eagles uit Rosmalen. In het eerste kwart liep Lieshout uit naar een 18-7 voorsprong. In de volgende kwarten was het ook het thuisteam dat de dienst uitmaakte en verder uitliep. Geleid door Britt Raaijmakers (26 punten ) boekte Lieshout een ruime 55-26 overwinning.

Britt Raaijmakers neemt de basket onder vuur