Zaterdag speelde Mannen Onder 18 in Rosmalen tegen Black Eagles. In het eerste kwart nam Lieshout direct een flinke voorsprong van 10-24. Sven Beckers scoorde in dit kwart 15 van zijn 28 punten. Ook Sjoerd Bast (15 punten) en Daan van Aspert (16 punten) waren productief. De voorsprong groeide kwart na kwart tot een uiteindelijke overwinning van 39-85.

Onder 14-1 nam het thuis op tegen Jumpers uit Venray. Vlak voor rust sloegen de bezoekers een gat van 8 punten. Lieshout moest in de tweede helft aan de bak, maar het was Jumpers die de voorsprong wist te vergroten naar 32-48. In het laatste kwart knokte Lieshout zich terug, maar verlies kon niet meer worden voorkomen. Het werd 48-55 in het voordeel van de bezoekers.

Dames 1 speelde thuis tegen Yellow Sox uit Bakel. Na een sterk begin van de bezoekers wist Lieshout bij te blijven en zelfs te gaan rusten met een 27-24 voorsprong. Direct na rust leek Lieshout verder uit te lopen, maar Yellow Sox sloeg terug en nam een 34-38 voorsprong in het derde kwart. Dit verschil werd uitgebouwd tot 8 punten in het laatste kwart. Lieshout kwam nog terug tot 5 punten, maar kon niet doorstoten. Het verloor met 51-59.

Zondagochtend speelde Onder 12 uit tegen Kimbria in Maastricht. De eerste periode eindigde in 6-6. Het bleef een spannende wedstrijd waarin de Lieshoutenaren Kimbria goed konden bijhouden. Na de vijfde periode stond het 31-31. Helaas wisten de spelers van Lieshout daarna niet meer te scoren. Eindstand 50-31.

Heren 1 speelde in Nuenen tegen hekkensluiter Achilles. Het lukte Lieshout in de eerste helft niet om het thuisteam van zich af te schudden. Achilles wist de rust zelfs met een 29-25 voorsprong te bereiken. Aan het begin van het derde kwart bleef het een tijdje ‘stuivertje wisselen’, maar Nuenen nam in een run een 50-41 voorsprong. Lieshout verkleinde het verschil tot vier punten, maar Achilles trok opnieuw aan en stuurde Lieshout met een 66-54 nederlaag naar huis.

Mannen Onder 16 bezocht Gennep Cougars. Het speelde een moeizame eerste helft waarin het tegen een 30-25 achterstand aankeek. In de tweede helft begon het te lopen. De achterstand werd weggepoetst en Lieshout denderde vervolgens door om met een 37-55 voorsprong het laatste kwart in te gaan. De voorsprong werd hierin niet meer weggegeven. Lieshout won met 47-61.