Zaterdag speelde Onder 14-2 thuis tegen nummer twee Attacus uit Veghel. Bij winst zou Lieshout kampioen zijn. De heenwedstrijd werd ruim gewonnen, maar in een direct duel om de titel is niets zeker. Lieshout kwam goed uit de startblokken en nam in het eerste kwart een 19-9 voorsprong. In het tweede kwart leek Lieshout last te hebben van spanningen. Het ging slordig om met balbezit, waardoor de bezoekers terug konden komen tot 27-22 bij rust. De wedstrijd was zeker nog niet beslist. In het derde kwart scoorden de teams om de beurt, waardoor het verschil een tijd op 5 punten bleef hangen. Lieshout zette deze periode toch even een eindsprint in, waardoor het een gat van 10 punten kon slaan. Aan het begin van de laatste periode bouwde Lieshout de voorsprong uit naar 18 punten, waarmee de wedstrijd werd beslist. Attacus wist nog iets in te lopen, maar kon een 67-55 verlies niet voorkomen. Daarmee is Onder 14-2 kampioen van dit seizoen. De spelers ontvingen de beker en medailles en als verrassing van sponsor Raaijmakers Tegels en Sanitair uit Gemert ook kampioensshirts. Er werd nog gefeest in de kantine van Sporthal de Klumper.

Onder 12 speelde tegen Vlijmscherp uit Vlijmen. Een gelijkwaardige tegenstander, waartegen Lieshout eerder wist te winnen. Van begin tot eind hielden de teams elkaar in evenwicht, maar in spannende slotminuten moest Lieshout de overwinning toch aan de bezoekers laten. Lieshout verloor met 44-47.

Mannen Onder 16 speelde tegen Black Shots uit Helmond. Lieshout keek al snel tegen een 2-11 achterstand aan, maar herstelde zich en vocht terug naar 18-23 na het eerste kwart. Back Shots wist toch weer wat uit te lopen, waardoor Onder 16 tegen een 27-36 achterstand aankeek bij de rust. Na rust bleven de scores aan beide kanten gelijk oplopen, maar aan het einde van de wedstrijd liepen de bezoekers nog uit naar een 59-72 overwinning.

Mannen Onder 18 speelde tegen Almonte uit Eindhoven. Lieshout liet weten dat er niets te halen viel voor de bezoekers. Het liet geen spaan heel van de tegenstander, die bij rust tegen een 43-18 achterstand aankeken. Ook in de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Lieshout won met ruime cijfers: 92-34.

Heren 2 speelde thuis tegen nummer 1 Deurne Pioniers. Gezien de stand leek Lieshout op voorhand niet veel kans te maken, maar Lieshout speelde georganiseerd. Fysiek was het verschil groot, maar Lieshout weerde zich kranig. Het bleef tot diep in het tweede kwart in het spoor van de bezoekers, maar moest vlak voor rust toch een gaatje van 9 punten toelaten. In het derde kwart wist Lieshout zich verrassend genoeg toch weer terug te knokken tot 3 punten. Deurne sloeg wederom een gat van 10 punten, maar wist Lieshout maar moeilijk van zich af te slaan. Lieshout bleef goed bij, maar moest de winst toch aan Deurne laten, dat won met een benauwde 54-62 eindstand.

Onder 14-1 bezocht Akros in Boxmeer. Lieshout domineerde in de eerste minuten, maar Akros beet van zich af en wist de schade na het eerste kwart te beperken tot 15-22. In de tweede periode nam Lieshout opnieuw afstand. Bij rust stond het met 22-36 voor. In de tweede helft werd de voorsprong verder uitgebouwd naar een overtuigende 45-71 overwinning.

Op zondag speelde Dames 1 hun laatste wedstrijd van het seizoen in en tegen Oirschot. Lieshout heeft zich al verzekerd van lijfsbehoud in de eerste klasse en dus kon het zonder druk spelen. Lieshout startte sterk, maar daarna nam Oirschot het van de bezoekers over. In het tweede kwart dreigde de beslissing al te vallen met een 22-11 stand in het nadeel van Lieshout, maar de dames herstelden zich. Bij rust hadden zij het verschil weten te beperken tot 34-27. In het derde kwart moest Lieshout toch lossen. Oirschot liep uit naar 53-33. Het verschil van 20 punten bleef ook in het laatste kwart behouden. Dames 1 verloor met 68-49.Vrouwen Onder 22 nam het op tegen Den Dungk, een duel tussen de nummers 3 en 4 waarbij niets meer op het spel stond. Lieshout leek de wedstrijd al in de eerste helft te  beslissen met een 7-17 voorsprong, maar vlak voor rust wist Den Dungk zich toch terug te knokken naar 17-21. In het derde kwart hielden de teams elkaar in evenwicht en was het stuivertje wisselen. Maar in het laatste kwart sloeg Lieshout toe. Het bouwde een voorsprong op van 31-43. Het thuisteam wist nog enkele scores te maken, maar de overwinning van Lieshout kwam niet meer in gevaar: 37-43.