In de meivakantie speelden de teams van Basketball Club Lieshout hun laatste wedstrijden van het seizoen. Op zondag 23 april nam Heren 1 het in Nederweert op tegen Jumping Giants, dat bij rust een voorsprong van 11 punten had. Lieshout vocht zich in het derde kwart terug. Mede dankzij Harm Steegs die 13 van 20 punten scoorde. Daarmee begon Lieshout met een 52-56 voorsprong aan het laatste kwart. Hierin bleef Jumping Giants aandringen en wist het weer gelijk te maken. Lieshout pakte toch weer een kleine voorsprong en wist die tot het einde te behouden, al liep de marge terug tot één punt: 63-64.

Mannen Onder 18 speelde hun laatste wedstrijd van het seizoen in Nuenen, tegen Achilles‘71. Na het eerste kwart had Lieshout al een flinke voorsprong van 14-26 en bij rust van 21-55. Lieshout was een maatje te groot voor het thuisteam. Het gaf in de derde periode zelfs maar 5 punten weg. Cas van Uden bepaalde de eindstand op 35-93.

Op 30 april kwam Heren 1 in actie tegen Achilles’71 in Nuenen. In het eerste kwart waren de teams nog aan elkaar gewaagd, maar bij rust had Lieshout een voorsprong van 36-46. In het derde kwart werd de voorsprong uitgebouwd naar 42-66. Via Harm Steegs (34 punten) en Ronnie Verheijen (30 punten) won Lieshout met 60-93.

Ook Heren 2 kwam in actie in Nuenen. Een zware wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie. Bij een ruststand van 36-16 maakte Lieshout zich geen illusies. Het bleef het eigen spel spelen. Alle spelers wisten te scoren, ook jeugdspeler Marijn Sanders. Het duel werd verloren met 80-32.

Afgelopen zaterdag speelde Onder 14-1 in Venray tegen Jumper’76. Het thuisteam zette Lieshout flink onder druk, dat daardoor moeilijk in het spel kwam. Bij rust had Jumpers een 28-7 voorsprong opgebouwd. Ook in de tweede helft werd Lieshout op felheid afgetroefd. Jumpers was duidelijk de bovenliggende partij en won met 66-32.   
Zondag was het de beurt aan Onder 14-2 tegen Achilles’71. Na een stroef begin en een 10-0 achter, herstelde Lieshout zich en trok het de stand gelijk. Bij rust had Nuenen opnieuw een voorsprong van 10 punten. Met vechtlust stelde Lieshout in het derde kwart orde op zaken. Onder leiding van Brendan Mennen en Sennen Munsters werd een 45-48 voorsprong genomen. Achilles kwam in het laatste kwart nog even langszij, maar via enkele breaks van Tijmen van den Broek en Sennen Munsters werd gewonnen met 55-62.