Basketball Club Lieshout is op zoek naar meiden, vooral in de leeftijd van 10 tot 18 jaar die willen gaan basketballen of de sport eens willen verkennen. Of je nu nog nooit hebt gebasketbald of al ervaring hebt, je bent van harte welkom! Dames basketball was erg populair in Laarbeek, vooral in de periode dat “de dames van Dr. Foots” in de eredivisie speelden en zelfs landskampioen werden. Basketball Club Lieshout wil bouwen aan de groei van het aantal meiden in de club en de doorstroom naar de damesteams. Niet het resultaat staat centraal, maar plezier in de sport en ontwikkeling van vaardigheden en persoonlijke groei binnen een hecht team. De club wordt door leden beschreven als gezellig en gastvrij, waar iedereen welkom is. Naast de sport, worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Ben jij op zoek naar een leuke, sportieve uitdaging in teamverband, ga dan naar www.bclieshout.nl voor meer informatie en trainingstijden. Als je je aanmeldt, dan mag je in de maanden mei en juni gratis komen meetrainen. Dan kun je zelf ervaren of basketball jouw nieuwe sport is na de zomervakantie.

Trainingsavonden en tijden

De trainingsavonden en tijden zijn afhankelijk van het team waarmee je gaat trainen. Meestal zijn de trainingen op dinsdagen en/of donderdagen van 18.00 tot 19.30 uur of van 18.30 tot 20.00 uur. Maar het kan ook zijn dat jouw groep op maandag of vrijdag traint. Bekijk hier het overzicht van trainingstijden. Op het moment dat je je aanmeldt, dan nemen wij contact met je op om te bekijken bij welk team jij aansluit en dan kunnen de trainingstijden ook worden overlegd.

Mayke en Skye werden dit seizoen kampioen met hun team Onder 14