Op zaterdag 17 juni organiseren we verschillende activiteiten als seizoensafsluiting! Doe mee met het 3 tegen 3 toernooi of het Vriendjes & Vriendinnetjes toernooi! Of sluit later aan bij de BBQ! Onder aan de pagina kan de aanmeldformulieren vinden!

Vriendjes en Vriendinnetjes toernooi!

Op zaterdag 17 juni willen we graag met jullie het seizoen afsluiten met een toernooitje in sporthal de Klumper en daarna gezellig friet eten in de kantine. Heb jij nog een vriendje of vriendinnetje die ook graag mee zou willen doen en wil blijven eten dan kan dat ook. Vul hieronder het inschrijfformulier in en lever deze in vóór donderdag 15 juni. Het toernooi is van 12:00 tot 14:0 en voor U10 en U12!

3 tegen 3 toernooi

Op zaterdag 17 juni houden we een 3 tegen 3 toernooi om met jullie het seizoen af te sluiten. De activiteit is van 14:00 tot 17:00 uur. Stel een team samen met je teamgenootjes, vrienden, familie, oud-spelers, etc! Het toernooi is voor de teams boven U14! Meld je aan door hieronder het formulier in te vullen!

BBQ bij Bouwcenter Swinkels!

Na afloop van het toernooi is er een feestavond en BBQ bij onze trouwe sponsor Bouwcenter Swinkels ! Je bent welkom op de Deensehoek 8 in Lieshout. Mocht je mee willen eten, laat het ons weten via het inschrijfformulier hieronder! De kosten voor de BBQ zijn €10 pp!