Afgelopen zondag was ons G-team ook weer van de partij bij het Super-G toernooi.

Een sportevenement dat ieder jaar wordt georganiseerd in Rosmalen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Ook dit jaar waren er weer veel teams aanwezig, met 14 teams ging rond 10.00u de warming up van start. Nadat iedereen warm was konden de wedstrijden beginnen. Lieshout hoefde pas om 11.00u de eerste wedstrijd te spelen, maar mocht meteen vol aan de bak. Het ging mooi gelijk op, maar helaas op het einde kwam Lieshout wat te kort eindstand 24-34. De 2de wedstrijd ging een stuk beter er werd goed gespeeld en Lieshout stond een geruime tijd voor, maar de 2de helft werd het toch was lastiger en uiteindelijk verloren we met 20-24. In de 3de wedstrijd werd er goed overgespeeld en de schoten vielen ook goed raak. Was een leuke wedstrijd om te spelen en Lieshout wist te winnen met 36-28.

Na een heerlijke lunch buiten in de zon mochten we deelnemen aan de shoot out, Marcel wist de plek voor de finale te bemachtigen, die later gespeeld zou worden. Nog 1 wedstrijd voor Lieshout, dit was een sterk team ook fysiek. Helaas kwam Marcel ten val, waardoor hij niet meer verder kon spelen. Fysiek kwamen we toch echt wat te kort bij dit team, waardoor we verloren met 36 -28.

Marcel voelde zich niet fit genoeg om mee te doen aan de finale van de shoot out, dus Anouk die achter Marcel was geëindigd nam het over. Toen er nog 4 spelers over waren schoot Anouk mis en degene achter haar raak, waardoor ze eruit lag. Jammer, maar al bij al hebben we een ontzettend leuke en leerzame dag gehad met vooral heel veel plezier!