De jaarlijkse Rabo ClubSupport actie is gestart. Als lid van de Rabobank Helmond Peel Noord mag je stemmen op jouw 3 favoriete verenigingen in de regio. Iedere uitgebrachte stem levert de vereniging een leuk sponsorbedrag op.

Je kunt van 4 tot 26 september stemmen! Dus wacht niet te lang en steun Basketball Club Lieshout met jouw stem! Vorig jaar kregen we 108 stemmen. Laten we dat aantal samen proberen te verbeteren. 

Hoe breng ik mijn stem uit?

Stemmen kan (na inlog) op de website of direct via de Rabo App. Kies na inloggen in de App onder in beeld voor ‘Service’. Onder in het volgende scherm vind je de optie ‘Lidmaatschap’. Wanneer je die optie aanklikt, dan zie je direct een knop op je stem uit te brengen. Je mag op jouw drie favoriete verenigingen stemmen. 

Wel klant maar nog geen lid van Rabobank?

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Ben je nog geen lid? Ook dit regel je binnen enkele seconden in de Rabo App. Ga wederom naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Lidmaatschap’. Meld je kosteloos aan als lid. Direct daarna kun je jouw stemmen uitbrengen zoals hierboven beschreven.

Benieuwd naar ons bestedingsdoel? Kijk snel in de Rabo App of lees het hier.

Alvast heel erg bedank jouw stem voor onze club!

LBBT finale tussen Laarbeekse basisscholen