Ons G-team op magisch avontuur naar de Efteling. Met veel gelach en geklets stappen we zaterdag 23 september in de auto op weg naar het pretpark. De sfeer zit er goed in en iedereen kan niet wachten om de Efteling te verkennen. Het is alsof we in een echt sprookje stappen, waar alles mogelijk is.  Wat een geluk dat wij ons 25-jarig bestaan mogen vieren met een bezoek aan dit sprookjesachtige park.

Eenmaal aangekomen in het park kunnen we onze ogen nauwelijks geloven. Overal waar we kijken, worden we omringd door betoverende decors en kleurrijke attracties. Het lijkt alsof we rechtstreeks in een sprookjesboek zijn gestapt. Iedereen is opgewonden en klaar om de wereld van fantasie te verkennen.

We beginnen onze ontdekkingsreis in de Fata Morgana wat staat in het themagebied Anderrijk dat is geïnspireerd op de sprookjes van Duizend-en-een-nacht. Het voelt alsof we even deel uitmaken van deze magische verhalen.

Vervolgens begeven we ons naar de piranha, waar er sommigen het niet helemaal droog gehouden hebben. Daarna besluiten we op te splitsen in 2 groepen, de daredevils die de spannende achtbanen gaan doen en rustige groep die Droomvlucht en andere mooie attracties gaan beleven.

Na een dag vol plezier en avontuur is het tijd om terug te keren naar huis, maar niet voordat we eerst nog gezamenlijk afsluiten bij De Smickel in Breugel om samen lekker te eten. Hier worden nog verhalen gedeeld over ieders favoriete momenten van de dag. Er wordt gelachen en genoten van het heerlijke eten.

Het bezoek aan de Efteling was niet alleen een dag vol plezier, maar ook een viering van saamhorigheid en doorzettingsvermogen. Ons G-team bewees dat ongeacht beperkingen of obstakels, je altijd kunt streven naar je dromen en samen iets bijzonders kunt bereiken.

En zo eindigde het sprookje van het G-team in de Efteling. Een dag vol avontuur, vriendschap en magie die nog lang in ieders herinnering zal voortleven.

rbt
rbt