Op zaterdag 30 september speelden vier teams thuis en gingen de andere teams op bezoek bij hun tegenstanders. Tijdens de thuiswedstrijden In sporthal De Klumper ontving de basketbalclub onverwacht bezoek van medewerkers van Rabobank Peel Noord. Zij overhandigden een cheque van maar liefst €1.009 vanuit Rabo ClubSupport. De club bedankt alle stemmers voor de steun.
Basketball Club Lieshout blij verrast met steun vanuit Rabo ClubSupport

In de tussentijd werd er door Onder 12 gespeeld tegen Schijndel. Lieshout had het lastig in de eerste helft en kwam met 8-28 achter. In de tweede helft wist Lieshout vaker tot scoren te komen, maar ook de bezoekers gooiden hun ballen raak. Teun Scheepers scoorde 14 punten, maar kon een 30-55 verlies niet voorkomen.

Onder 14 speelde tegen Black Shots uit Helmond. Lieshout miste enorm veel kansen en de tegenstander wist via fast breaks te profiteren. De wedstrijd ging drie periodes gelijk op. Met een 39-39 stand beloofde het een spannend vierde kwart te worden. Door de uitblinkende Ish van Kempen en een reeks scores van Tijmen van den Broek werden de bezoekers uiteindelijk verslagen met 57-49.

Mannen Onder 16-1 speelde eveneens tegen Black Shots. In een fysieke wedstrijd was het Lieshout dat mocht gaan rusten met een voorsprong van vier punten. In de tweede helft namen de bezoekers het initiatief over, waarbij het in het vierde kwart echt afstand nam. Lieshout verloor met 56-73.

Mannen Onder 18 konden hun zegereeks tegen Black Shots vervolgen. Eerdere wedstrijden werden met ruime cijfers gewonnen. Ook Black Shots kon het Lieshout niet lastig maken. Met goed samenspel en goed verdeelde scores over de spelers won Lieshout met 81-33.

Gemengd Onder 16-2 ging op bezoek in Schijndel. De eerste krachtmeting tegen het ook nog ongeslagen BV Schijndel. Na een gelijkopgaand eerste kwart, sloeg Schijndel in het tweede kwart een gat van 12 punten. Lieshout verloor veel rebounds en moest toestaan dat Schijndel de score uitbouwde naar een 99-57 overwinning.

Heren 2 speelde in Sittard tegen Bumpers, op jacht naar een eerste overwinning. Zaterdag keek Lieshout echter al in de eerste helft tegen een achterstand van 15 punten aan. In de tweede helft liepen de scores gelijk op, maar door het eerder opgebouwde verschil verloor Lieshout met 70-53.

Dames 1 is in de winning mood, maar startte matig tegen OBC in Oss. Vlak voor rust wist Lieshout een gaatje te slaan, dat in de tweede helft kon worden uitgebouwd naar een 36-48 overwinning, waardoor Lieshout nog ongeslagen is. Op zondag speelde Heren 1 tegen Achilles in Nuenen. In een spannende wedstrijd hielden beide partijen elkaar tot het einde in evenwicht. Met 25 punten van Jordy Dols en 21 punten van Tim Vervoort wist Lieshout een 66-70 winst te pakken.