Onder 14 speelde in Valkenswaard tegen Falcons. Gezien de uitslagen van beide teams kon dit weleens een spannende wedstrijd worden. Echter al vanaf het begin was duidelijk dat Lieshout de bovenliggende partij was. Na het eerste kwart had Lieshout al een voorsprong van 5-17 opgebouwd. Naar rust werd het gat verder vergroot naar 13-43. Met name Simon Habraken wist zijn tegenstander vaak de bal te ontfutselen en er vervolgens vandoor te gaan voor een score. Hij scoorde in de eerste helft al 12 van zijn 15 punten. In de tweede helft bleef Lieshout de basket aanvallen. De tegenstander probeerde Lieshout met fysiek spel van scoren te beletten, waardoor de bezoekers regelmatig mochten aanleggen voor vrije worpen. In het vierde kwart zette Lieshout een paar minuten een full court press neer, waardoor de tegenstander nauwelijks van eigen helft kwam. Met goed teamspel en inzet wisten alle elf spelers van Lieshout deze wedstrijd te scoren in een met 22-82 gewonnen duel.

Onder 14 wint met ruime cijfers van Falcons

Heren 2 speelde thuis tegen BAL uit Weert. De bezoekers namen een run in het tweede kwart en daarmee met 20-39 afstand van Lieshout bij rust. Lieshout moest alle zeilen bijzetten, maar wist de score in het derde kwart gelijk op te laten lopen. In het laatste kwart hadden de bezoekers toch weer even het betere van het spel, waardoor Lieshout de wedstrijd met 48-73 verloor.

Harm Steegs verrast verdediging met signature move “de schep”

Heren 1 zou thuis moeten spelen tegen Titans uit Kerkrade, maar de tegenstander kwam niet opdagen. Daardoor gaat de winst naar Lieshout met 20-0.

Dames 1 speelde thuis tegen Attacus uit Veghel. Het nog ongeslagen Lieshout had het lastig met de tegenstander richting het einde van het eerste kwart. Zij namen een voorsprong van 11-23. En het tweede kwart was het scoreverloop bijna gelijk, maar na rust wisten de Veghelse dames toch weer wat verder uit te lopen. In het laatste kwart leek Lieshout met een reeks scores op rij toch weer aan te kunnen sluiten, maar de bezoekers wisten de aanvalsgolf te doorbreken. Bij Lieshout was de fut er uit, waardoor Attacus met 55-72 won. 

Op zondag kwam Onder 12 in actie tegen Achilles in Nuenen. Na een gelijk opgaande eerste periode, had Lieshout daarna het nakijken. Achilles liep periode na periode verder uit en won met 68-19.

Ook Onder 16-1 kwam in Nuenen in actie. Na het verlies van vorige week was Lieshout gebrand op een overwinning. Het liet de tegenstander dan ook geen kans en stond bij rust al met 10-46 voor. Ook in de tweede helft nam de storm van Lieshout niet af. Het won met een overtuigend verschil van 27-93.

Mannen Onder 18 speelde in en tegen Oirschot. Al in het eerste kwart bouwde Lieshout een comfortabele 8-26 voorsprong op. Tot de rust wist Oirschot verder schade te beperken, maar in de tweede helft liep Lieshout uit naar een 60-100 overwinning. Sven Beckers scoorde 40 punten, waarvan drie driepunters.