Onder 12 speelde tegen Attacus uit Veghel. Beide teams wisten dit seizoen nog niet te winnen, dus een kans om aan het vertrouwen te werken. Lieshout nam in de eerste periode een 10-0 voorsprong. Attacus wist de achterstand te verkleinen maar keek bij rust toch tegen een 17-10 achterstand aan. Na rust liep Attacus in, maar met enkele scores van Teun Scheepers kon een voorsprong van 25-19 worden behaald. De bezoekers bleven aandringen en wisten in de laatste periode langszij te komen. Bij een stand van 34-34 werd het de laatste minuten billenknijpen. Door scores van Jules van Herwijnen en Matthijs Rooijackers werd de overwinning veilig gesteld. Ondanks twee scores van de tegenstander in de laatste seconden wist Lieshout een eerste overwinning te behalen met 40-37.

Florens Reumermans legt aan voor twee punten.

Onder 14 nam het op tegen Achilles uit Nuenen. De rode lantaarndrager van de competitie kwam met een gehavende selectie naar Lieshout. Onder 14 startte slordig, waardoor de bezoekers konden bijblijven. Na een vroege time-out en een aantal wissels begon het aan Lieshoutse zijde te draaien. Via fast breaks en goed samenspel had het bij rust een 64-8 voorsprong te pakken. In de tweede helft kon Lieshout een aantal keer hun aanvalsspelletje oefenen. Het wist daaruit enkele keren te scoren. De 100 punten grens was in zicht en dat werkte verlammend op de Lieshoutenaren. Door slordigheden wist Achilles nog een aantal keer te scoren, maar alsnog werd er een ruime 97-24 overwinning geboekt.

Onder 16-2 heerste direct in het eerste kwart. De bezoekers van Octopus uit Vught hadden een 2-1-2 zone verdediging neergezet, maar Lieshout schoot uit alle hoeken raak. Hiermee werd de zone beteugeld en kon Lieshout al in het eerste kwart een 32-9 voorsprong nemen. Aan het begin van het tweede kwart wisten de bezoekers vaker tot scoren te komen. Lieshout viel een beetje stil, maar kon toch met een 49-29 voorsprong gaan rusten, mede door 2 rake vrije worpen van nieuwkomer Lisa Raaijmakers. In het derde kwart hielden de teams elkaar in evenwicht, maar richting het einde van het derde en aan het begin van het vierde kwart werd het gat verruimd naar 30 punten. Lieshout won overtuigend met 97-68.

Sennen Munsters op weg naar twee van zijn 16 punten.

Ook Onder 16-1 kende een flitsend eerste kwart. Het nam daarin een 12-1 voorsprong tegen Almonte uit Eindhoven. In de tweede periode wist Almonte de basket wat vaker te vinden, maar Lieshout kon met een 25-12 voorsprong gaan rusten. Na de rust bleef het gat lang rond de 10 punten. Richting het einde van de wedstrijd wist Lieshout door enkele scores van Nout van Overbeek uit te lopen naar een 47-30 winst.

Tegenstander EBCG uit Geldrop, dat moest spelen tegen Onder 18, kwam niet opdagen. De overwinning ging daardoor met 20-0 naar Lieshout.

Op zondag nam Heren 2 het in Nuenen op tegen Achilles. Lieshout speelde een sterk eerste kwart en nam daarin een 18-22 voorsprong. Dat verschil werd in het tweede kwart uitgebouwd naar 26-37. In het derde kwart kroop Achilles naar Lieshout toe en kon het in het vierde kwart zelfs langszij komen. Vanaf de vrijworplijn had Lieshout kansen om de voorsprong terug te pakken, maar veel van deze schoten werden gemist. Het thuisteam wist Lieshout in de laatste minuten van de wedstrijd met een 60-54 verlies naar huis te sturen.

Heren 2 in de verdediging tegen Achilles

Dames 1 speelt in de top van de competitie mee. De vorige wedstrijd werd verloren, dus was het zaak om weer een overwinning te pakken om bovenin mee te blijven draaien. Tegen de Eindhovense studentes van Tantalus beleefde Lieshout een spannende eerste helft. Lieshout wist met een kleine voorsprong van 22-25 de rust te bereiken. In de tweede helft liet het team zien waarom het in de kop meedraait. Met 12 punten van Britt Raaijmakers in het derde kwart nam Lieshout een voorsprong van 32-46. Ook in het vierde kwart waren de Lieshoutse dames de bovenliggende partij. In een wedstrijd, waarin alle dames scorend hun steentje bijdroegen, werd gewonnen met 47-70.

Lisa Monen met de rebound