Onder 12 speelde uit tegen BV Schijndel. Na de overwinning van vorige week werd met vertrouwen uitgekeken naar deze wedstrijd. De tegenstander had echter bij rust een 26-11 voorsprong te pakken. Vlak na rust leek Lieshout even in te kunnen lopen, maar het thuisteam antwoordde snel. Lieshout vocht voor wat het waard was, maar kon een 43-24 nederlaag niet voorkomen.

Onder 16-2 nam het thuis op tegen BV Schijndel. Een strijd om de koppositie. Eerder dit seizoen verloor Lieshout van Schijndel en dus was het gebrand op eerherstel. In het eerste kwart hielden de teams elkaar in evenwicht, maar daarna nam Schijndel de wedstrijd over. Het verschil in fysieke kracht en snelheid resulteerde in makkelijke fast breaks van hun zijde. In het derde en vierde kwart laat Lieshout mooie aanvallen zien, maar de wedstrijd was al vroeg beslist. Lieshout verloor met 54-93.

Heren 2 kwam thuis in actie tegen Venlo Sport Crusaders. In het eerste kwart had Lieshout weinig in te brengen tegen de bezoekers. Het kwam met 8-38 achter. In het tweede kwart rechtte Lieshout de rug en wist de marge niet verder op te laten lopen, maar inlopen lukte niet. Thijs van den Berg (20 punten) en Bryan Bevers (16 punten) waren de topscorers aan Lieshoutse zijde in een met 45-81 verloren wedstrijd.

Dames 1 speelde thuis tegen EBBC, een van de directe concurrenten in de strijd om de eerste plaats. Het werd een ware thriller, waarin Lieshout vanaf het begin een kleine voorsprong nam. De dames wisten de voorsprong kwart na kwart te behouden, maar de marge bleef klein. In het vierde kwart had het een voorsprong van 10 punten. EBBC Vocht zich terug tot twee punten. Toch wist Lieshout de wedstrijd te controleren en met 60-58 over de streep te trekken.

Op zondag speelden drie teams van Lieshout tegen Black Shots in Helmond en mocht Heren 1 op bezoek in Heeze.

Onder 14 speelde als eerste, tegen een taaie middenmoter, zo bleek in een eerdere ontmoeting. Lieshout was ditmaal duidelijk de sterkste partij. Het liet goed spel zien, maar verzuimde afstand te nemen door veel kansen te missen. Desondanks wist het de rust te bereiken met een 10-24 voorsprong. De coaches waren duidelijk nog niet gerust op de overwinning en maakten duidelijk dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. Direct na rust vergrootte Lieshout de voorsprong naar 12-38. Nog altijd werden veel kansen gemist, maar ook Black Shots kwam nauwelijks tot kansen door de verdediging van de bezoekers. Lieshout bleef de basket aanvallen, mede via Quando Kanters en Luuk Gevers. Met een reeks aan scores in het vierde kwart werd de wedstrijd definitief beslist. Lieshout won eenvoudig met 18-54, maar had zichzelf kunnen trakteren op een veel grotere winst.

Voor middenmoter Onder 16-1 was het een duel tegen de nummer één van de competitie. Lieshout wist de eerste helft spannend te houden. Bij rust was het 28-25 voor Black Shots en leek Lieshout misschien wel voor een stunt te kunnen gaan zorgen. In het derde kwart wist het thuisteam echter een marge van 15 punten te pakken: 53-38. Lieshout streed voor wat het waard was, maar moest de 74-50 winst aan Black Shots laten.

Mannen Onder 18 zou gezien de stand moeten winnen van Black Shots. Met een 2-13 run leek dit ook het geval, maar Black Shots vocht zich terug in de wedstrijd. Bij rust had Lieshout een voorsprong van slechts één punt: 28-29. In het derde kwart hielden de teams elkaar in evenwicht en leken de Helmonders in het laatste kwart al weg te lopen. Lieshout wist de score weer gelijk te trekken, maar met een reeks scores van Black Shots in de laatste minuten, werd Lieshout met een 53-45 verlies naar huis gestuurd.

Heren 1 ging op bezoek bij BC Heeze, de nummer één van de competitie. Dat Heeze de ranglijst aanvoert werd in het eerste kwart duidelijk. Het nam daarin al een 23-9 voorsprong. Het verschil van 20 punten werd in het derde kwart uitgebouwd naar 30 punten. Ondanks 20 punten van Willem Prinsen en 16 punten van Bob van Kemenade kon Lieshout de wedstrijd niet keren en verloor het met 86-51.