Dit weekend kwamen alleen de vaandelteams van Basketball Club Lieshout in actie. Zaterdag nam Dames 1 het in Hilvarenbeek op tegen Biks Shots. Lieshout draait mee in de strijd om het kampioenschap en de tegenstander van dit weekend is hekkensluiter van de competitie. Toch bood het thuisteams in de eerste helft flinke tegenstand. In de eerste helft liepen de scores gelijk op tot aan het einde van het tweede kwart. Lieshout wist daarin, met drie driepunters van Desi Aalders op rij, een klein gaatje te slaan naar een 32-39 ruststand. In de tweede helft kreeg Lieshout steeds meer controle over de wedstrijd en liep het verder uit. Via uitblinkers Loth Kester (16 punten) en Desi Aalders (15 punten uit 5 driepunters) liep Lieshout uit naar een 60-72 overwinning. Dames 1 staat daarmee op een gedeelde eerste plaats met Maastricht Knights. Deze twee teams komen volgende week zondag tegen elkaar in actie. Lieshout gaat dan bij Maastricht Knights op bezoek.

Heren 1 ging zondag op bezoek bij de Eindhovense studenten van Tantalus. Ook Heren 1 draait bovenin mee en moest ditmaal aantreden tegen een van de subtoppers. Lieshout kwam na een gelijkopgaand eerste kwart goed op gang en wist bij rust een voorsprong van 18-39 te nemen. Ook in de tweede helft was Lieshout in controle. Met goed samenspel werd de tegenstander geklopt. De scores aan Lieshoutse zijde waren over het hele team verdeeld. Met een driepunter van Bob van Kemenade werd de eindstand bepaald op 52-78 in het voordeel van Lieshout, waarmee het de tweede plaats in de stand inneemt. Op 25 november speelt Heren 1 de volgende wedstrijd, thuis tegen koploper Heeze.