Zaterdag speelde Onder 12 in Oss tegen OBC. De benjamins van Lieshout keken bij rust tegen een 42-6 achterstand aan. Het spelbeeld was in de tweede helft hetzelfde. OBC verdubbelde de score. Lieshout maakte twee punten meer dan in de eerste helft, maar verloor met 84-14.

Onder 14 ging naar Geldrop voor een duel tegen E.B.C.G. Lieshout was duidelijk sterker dan de nummer drie van de competitie. Bij rust had het een voorsprong van 6-41. De hele wedstrijd gaf Lieshout weinig kansen weg, mede door goede pressie van Ish Kempe en Ryan van den Broek en op de spelverdeler van de tegenstander. Lieshout kon door de voorsprong nieuwe spelvormen oefenen. Uiteindelijk liep het uit naar een overtuigende 15-83 overwinning. Komende zaterdag staat de beslissende wedstrijd voor het kampioenschap op het programma. Onder 14 neemt het thuis op tegen Springfield uit Berlicum.

Onder 16-1 ging ook op bezoek bij E.B.C.G. in Geldrop. Na een goed eerste kwart waarin Lieshout een voorsprong nam van 6-17, wist het de basket in het tweede kwart minder goed te vinden. Het thuisteam herstelde de achterstand en kon met een 26-22 voorsprong de rust in. In een spannend derde kwart knokte Lieshout zich weer terug naar een 37-38 voorsprong, maar in het laatste deel van het laatste kwart was het E.B.C.G. dat uit wist te lopen naar een 50-42 overwinning.

Onder 16-2 ging op bezoek bij hekkensluiter BV Rush in Uden. Lieshout kan door een blessure nog altijd niet beschikken over de veel scorende Finn Flipsen en dus moeten andere spelers zijn gemis opvangen. In het eerste kwart nam Lieshout een 7-17 , maar in de volgende periodes werd het spel slap. Biek van Hooff was qua inzet een lichtpuntje en Sennen Munsters (27 punten) en Joep van Offeren (22 punten) waren op schot. Ondanks het matige spel werd toch een ruime 36-72 overwinning behaald.

Mannen Onder 18 kon kampioen worden tegen BV Bladel. Lieshout startte sterk en sloeg al snel een gat van 12 punten. Bladel wist de schade echter te beperken. Bij rust was het 29-35 voor Lieshout. Na rust moest het team de concentratie zien te behouden. En dat gebeurde. In het derde kwart liep het uit naar een compfortabele 46-62 voorsprong. In het laatste kwart behield Lieshout de marge en won met 58-72. Daarmee is het team kampioen van deze competitieronde.

Dames 1 ging in Vught op bezoek bij EVBV Octopus. Lieshout speelde een zeer sterk eerste kwart waarin het een 7-21 voorsprong nam. In het tweede kwart wisten de dames de basket veel minder goed te vinden. De tegenstander profiteerde en verkleinde de achterstand bij rust naar 22-28. In de derde periode wist Lieshout het gat weer te vergroten naar 35-44. Octopus kwam in de vierde periode beetje bij beetje dichterbij. Bij een stand van 48-50 kreeg Lieshout de kans om de wedstrijd vanaf de vrijeworplijn te beslissen, maar beide schoten werden gemist. Het thuisteam kreeg daarna nog twee vrijeworpen en de kans om een verlenging af te dwingen, maar één van twee schoten werd gemist. Lieshout won met de hakken over de sloot: 49-50.

Op zondag ging Heren 2 bij BC Heeze op bezoek. Het thuisteam had aan het begin het initiatief, maar gaandeweg de tweede periode kwam Lieshout langszij. Bij een stand van 18-18 zette Heeze een spurt in om bij rust een 35-21 voorsprong te nemen. In de derde periode bleef de marge gelijk, maar aan het einde van kwam Heren twee door scores van Thijs van den Berg en Bryan Bevers terug tot zes punten. Het slotwoord was echter van Heeze. Zij stuurde Lieshout na twee rake vrije worpen en een veld score met een 59-49 verlies naar huis.

Heren 1 nam het in Weert op tegen BAL. Lieshout kwam in het eerste kwart met 18-11 achter, maar herstelde zich in het tweede kwart. Bij rust had het nog maar een achterstand van 32-31 en ook in het derde kwart stond het nog met 47-45 achter. In het vierde kwart wist Lieshout de basket vaker te vinden dan het thuisteam, waardoor het wist uit te lopen naar een 53-59 overwinning. Met 20 punten werd Tim Vervoort topscorer van Lieshout.