Hallo iedereen!

December staat bekend als dé maand om samen te komen en gezelligheid te delen, en dat willen we graag laten doorklinken in onze club. Zoals eerder aangekondigd aan het begin van het jaar, staat er weer een legendarisch mixtoernooi op de planning om het gevoel van saamhorigheid binnen onze prachtige club te versterken.

Als toevoeging hierop organiseren we een feestelijke avond in onze kantine, waar we samen kunnen proosten op het afgelopen jaar en vol verwachting kunnen uitkijken naar een nieuw sportief jaar. (Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons feest!)

Wanneer: 16 december
Waar: Sporthal De Klumper
Tijd: 19:00, start mixtoernooi

Aanmelden kan hieronder via het aanmeldformulier!

We kijken er enorm naar uit en hopen jullie allemaal te zien op 16 december!

Tot dan!

Met sportieve groet,
De activiteitencommissie